Nové herní Pc
Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
Re: Nové herní Pc
Takže když ti napíše že si chce zahrát vše na nejvyšší úrovní na top detaily a max fps a u toho bude streamovat a občas stříhá nějaké videa a fotka tak mu doporučíš co? Ryzen který bude mít o 20% mín fps ve hrách nebo to postavíš na jiné platformě intelu jak říkáš, ale pak to budeš mít nepoužitelné na hry nebo nevím co chceš říct. S i9 9900k nejdou stříhat videa? Jak už jsem říkal, nic nevíte, nic vám neodepsal, ale už víte že je to zbytečné.
Intel i7 9700k - 5 GHz@1.285V + Noctua NH-D15, PALiT GeForce RTX 2080 Super GameRock, Crucial Ballistix 2x8 GB 3866 MHz@1.4V, Gigabyte Z390 Aorus Pro, M.2 NVMe 1TB Transcend MTE220S, Seasonic Focus Plus Gold 750W, Fractal Design Define S(4x140mm fans)
144 Hz QHD 27" - HP 27xq, Roccat Kone Pure Owl Eye, Hyperx Cloud Flight, Trust GXT Cada mechanical
144 Hz QHD 27" - HP 27xq, Roccat Kone Pure Owl Eye, Hyperx Cloud Flight, Trust GXT Cada mechanical
já osobně sem nic nedoporučoval a jenom se zeptal k čemu to má bejt určený... pokud by to byl třeba případ tazatele, že přesně netuší jak silnej hárdwér k čemu, tak třeba komponenty zbytečně nadsadí a mi mu tu můžem pomoct ušetřit... zásadní věc při navrhování kompu je, k čemu má bejt určenej, což zde mnozí opomíjejí napsat a pak z toho vyplyne takováhle, defakto zbytečná, diskuze...Azmir píše:To je jak kdyby se někdo ptal jestli si má koupit na dojíždění do práce bentley nebo s class a lidi mu doporučí superb...
xbs: chápu se v pohodě zeptat, "ahoj vypadá to že máš dost peněz, byla by škoda je promrhat nemohl bys napsat na co pc bude používaný a jaký máš rozpočet?" a místo toho přijdou komenty typu že "to je zbytečné", že to má "jenom na vytahování se" atd a to mi vadí.
Intel i7 9700k - 5 GHz@1.285V + Noctua NH-D15, PALiT GeForce RTX 2080 Super GameRock, Crucial Ballistix 2x8 GB 3866 MHz@1.4V, Gigabyte Z390 Aorus Pro, M.2 NVMe 1TB Transcend MTE220S, Seasonic Focus Plus Gold 750W, Fractal Design Define S(4x140mm fans)
taxnad sem se zeptal tim prvnim způsobem, doufám že to nevyznělo jinak 
To spíš petr zase arogantně, bez servítek a znalostí řádí jako obvykle. Většinou jenom rozvíři bouři a místo reálné pomoci jsou pak jenom stránky hádek a flamu zbytečně jako ted.
- Michael850
- Elite Level 11.5

Tak proč na to pořád reaguješ? Jediní kdo tady rozjíždí ten flame jste vy dva.
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
Lépe bych to nenapsalAzmir píše:Doufám že tu potom všichni jezdíte max felckama a máte androidy za 3 tis, nejlevnější telky a monitory a podobně, dyt to stačí. Když někdo má 100 tis na komp, tak většinou neřeší co do huby, i když i takoví se najdou, ale tak psycho poradna tu snad ještě není. To je jak kdyby se někdo ptal jestli si má koupit na dojíždění do práce bentley nebo s class a lidi mu doporučí superb...
Bedna se me libi, chci ji trochu upravit spodek kuli chlazeni, jinou sklenenku jsem nenasel. Jak myslis usetrit na disku, myslis mensi nebo mas namysl evickuAzmir píše:Když na to má, mělo by se asi spíš vybrat nejlepší v ceně než mu to rozmlouvat, to je jeho volba. Za mě tam hod určitě do takové sestavy RTX 2080ti, kvalitní pořádnou bednu ne evolveo a s vodníkem neporadím, ale tady by už se asi hodil spíš nějaký custom, popřípadě noctua vzduch. Na druhou stranu ,yslím že na disku bys mohl v klidu dost ušetřit, kdyby chybělo.
asi nemáš zájem svojí sestavu konzultovat, dyš ti ani nestojí zato odpovědět na mojí otázku...
návrh jinej bedny: https://www.czc.cz/fortron-cmt520-sklo- ... 70/produkt
návrh jinej bedny: https://www.czc.cz/fortron-cmt520-sklo- ... 70/produkt
Popravde jsem takový experimentator, kdysi jsem treba stříhal i video. Jako nejsem zadny zbohatlik, nejsem zadny mladoch ktery se chce vytahovat. Ten stroj ma byt hlavne vsestranny, fakt nevim co me vsechno napadne na nem delat a pro me neni moc smysluplny postavit pc za pade a za pul roku zjistit ze nemuzu treba hrat a pritom streamovat a delat upgrade. atd Omlouvam se ze jsem nereagoval ale dnes mam za volantem opravdu hodne prace, dnes je to venku ošklivý.xbs píše:a k čemu všemu má teda komp sloužit?
Dodatečně přidáno po 9 minutách 56 vteřinách:
Me ty bedny prijdou stejny, v cem vidis rozdil?
Dodatečně přidáno po 13 minutách 41 vteřinách:
Co je s tim chladicem?petr22 píše:Mas tam jen 1 grafickou kartu.
Procesor nema delid.
Mas tam prilis lacine a neucinne vodni chlazeni na takhle topivy procesor.
ta í-devítka ukrutně topí, takže na ní lecjaký chlazení dát nemůžeš, každopádně osobně si myslim, že na vše cos vypsal ti s přehledem postačí i7-9700K a navíc bys neřešil problémy s chlazenim... bedny od Evolvea moc kvalitou nevynikaj, taxem navrhnul ňákou obdobně vypadající, určo o něco kvalitnější, i gdyž k takovýdlemu setupu by to chtělo taky top kejs, třeba Fractal Define R6...
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5 Odpovědi
- 4166 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od HeatherStar
-
- 10 Odpovědi