rád bych požádal o pomoc s výběrem telefonu. Na mobilu neplánuji hrát hry, budu převážně využívat internet, videa, PDF, "office" práci ... Rád bych se vešel do rozmezí 4-6k. Nyní mám Lenovo P70 - rozměry jsou vyhovující a velikost baterie (4000) je také plus.
Ahoj,
Ja koupil ženě Nokia 6.1 a zatím spokojenost. Běžný užívání. Net-9gag-minimum mail. A není to o moc velký než 5". Porovnávali jsme s lenovo vibeshot. Par mm.
Čistý android. Nejnovější verze. 3gb ram. Ale na cenu xiaomi/huawei se nedostane nikdy no. Kryci sklíčko na to nejde pořádně sehnat (kulatejsi displej)
Ten HUAWEI Mate 10 Lite si nekupuj. Měl jsem ho a je to kus předraženýho krámu. Tak křehký mobil jsem ještě neviděl. Dal jsem si ho do boční kapsy u džínů, sedl si a on se mi úplně ohnul! Koukal jsem na to opravdu nevěřícně. Reklamaci mi naštěstí uznali...
Nakonec jsem si koupil tohle (verzi se 4 GB RAM): https://xiaomistore.cz/obchod/xiaomi-redmi-note-5/
Nosím to v džínách, v kapse a bez problému...
Jinak té Nokie bych se určitě nebál a s tímhle konkrétním Honorem nemám zkušenosti, tak víc poradit nemůžu.
Naposledy upravil(a) Martin63 dne 24 srp 2018 13:57, celkem upraveno 1 x.
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.
Dobrý den,
rád bych se obrátil na pomoc s výběrem mobilu.
Požadavky:
- cena max 4000 Kč nový, 3000 Kč použítý.
- android verze min.11
- display max 6,5'', menší lepší
- upřednostňuji kompaktní rozměry a váhu. Chci mobil nosit v přední kapse.
-...
Poslední příspěvek
Koupil jsem Xaomi Redmi Note 10 Pro za 2000kč. Spokojenost. Baterka je horší dle očekávání, ale nejsem náročný uživatel, tak do roka bych ji vyměnil.
Na netu píšou, že ochranné sklo na mobil „ FlexibleGlass 3M “ je nejtvrdší a nejkvalitnější. Podle mě ta tvrdost však snižuje citlivost. Takže uvažuji o sklu „ FlexibleGlass LITE 3M “, které je tenčí.
Má s tím někdo zkušenosti?