Zdravím a zároveň prosím o pomoc. Vždy když se snažím pustit počítač, tak se zdá, že je vše ok, ale pak se ještě při samotném bootovani objeví hláška 00 USB mass storage devices found and configured. Stalo se mi to po připojení telefonu do předního usb, ale když panel odpojím, tak je furt to samé. Už nevím co s tím, děkuji za každou radu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Pravděpodobně máš klávesnici připojenou také na usb. Použij klávesnici s PS2, pokud máš tu možnost. Pak zkus dostat se do BIOSu, zda není tam USB klávesnice zakázaná.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Zdravím,
mám celkem čerstvě nainstalované Windows 11 a už mám problémy s automatickou instalací aktualizací. Mám tam teď dvě aktualizace, ale obě píšou chybu. Samozřejmě jsem Googlil a zkoušel všemožné triky co všude psali, ale bez výsledku. Někdo...
Ahoj,
na svém PC jsem upgradoval procesor z Ryzen 5600X na 5700X3D. Na desce jsem updatoval BIOS na novou verzi.
PC nenaběhlo pouze se roztočili ventilátory, na desce se rozsvítila červená dioda CPU. Pomohlo vyndat baterii na desce. Poté PC bez...
po nainstalování WIN 11 na starší Acer Predator 17 (980m), aktualizací, ovladačů, Avast One, CCleaner, Chrome, TeamViewer, VLC, WinRAR a Office 2024 na ntb při spuštění a pak klidně 10x v průběhu večera vyskakuje cmd s:
FINDSTR: Cannot open...
ahoj pomůžete mi někdo prosím mám v prohližeči událostí systemovou chybu id 1796. The Secure Boot update failed to update a Secure Boot variable with error
co presne bych měl udělat a vše dát do pořádku?
Poslední příspěvek
Prepnuto to na Legacy Support Disable and Secure Boot Enable.
Výsledek v event logu je: CHYBA - Rychlé spuštění windows se nezdařilo. Chybový stav: 0xC00000D4 a dále id události 29 a zdroj: kernel boot