Kde stáhnout Prohlížeč fotografií pro Win7?
Moderátor: Mods_senior
-
petr.sadek
- Level 2.5

Kde stáhnout Prohlížeč fotografií pro Win7?
Zdravím.
Můžete mi pomoci najít stránky na stažení Prohlížeče fotografií pro Win7? Díky, Petr.
Můžete mi pomoci najít stránky na stažení Prohlížeče fotografií pro Win7? Díky, Petr.
Re: Kde stáhnout Prohlížeč fotografií pro Win7?
sem to pochopil tak, že si ho ve W7 jaxi zlikvidoval a teď ho chce znova zpátky 
každopádně bych stejně doporučil tuhle bezplatnou parádičku http://www.faststone.org/FSViewerDetail.htm
každopádně bych stejně doporučil tuhle bezplatnou parádičku http://www.faststone.org/FSViewerDetail.htm
-
petr.sadek
- Level 2.5

TNRX a xbs: bráška to nějak pokazil při instalaci Win7 u mamky v PC. Jinak TRNX: v odkazu je psáno něco o Win10. Bude to pak fungovat ve Win7? Mamka má ráda obrázky a fotky a Prohlížeč fotografií v něm si moc oblíbila a byla by ráda, kdyby jí ten Prohlížeč fungoval ve Win7
Zkus ten irfanview, otevřeš fotku, dvojklikem to hodí fullscreen a pak jenom šipkami a nebo kolečkem přehazuješ fotky. Je na ovládání jednodušší než prohlížeč fotografií. Dal jsem ho rodičům do PC a jsou spokojení.
to co postnul TRNX je návod jak nahradit tu dyfóltní hrůzu na prohlížení fotek v desítkách na původní prohlížeč z W7, takže to ti moc nepomůže...
jinak jak popisuje Fox_25, tak funguje stejně i ten FastStone, na kerej sem dal odkaz...
jinak jak popisuje Fox_25, tak funguje stejně i ten FastStone, na kerej sem dal odkaz...
Nevím proč jsem vycházel z toho, že máš desítky a chceš tam to co bylo v sedmičkách. Asi proto jak píše xbs - je o dyfóltní hrůza 
-
petr.sadek
- Level 2.5

Tak jsem vyzkoušel vaše doporučené programy. Zapomenul jsem však, že problém, který původně řešíme, je ten, že v Prohlížeči fotografií ve Win7 nelze zobrazit některé fotky JPG (nebo JPEG) a jiné fotky JPG zobrazit jdou. Prohlížeč přitom hlásí, že chybí správný formát (přípona) nebo také požaduje nebo doporučuje aktualizaci. Zkoušel jsem vaše doporučení, ale ani v dalším SW není zobrazování některých fotek JPG v pořádku. Tak nevím, jak tento problém vyřešit.
Naposledy upravil(a) petr.sadek dne 22 kvě 2018 18:32, celkem upraveno 1 x.
A si si jistý, že jsou samotné fotky v pohodě? Když je třeba uploadneš někde na internet tak jdou zobrazit? Pochybuji, že by byly chyby ve všech softwarech.
taxou asi ňáký erorrový ty dotyčný JP(E)Gčka... postni třeba jednu takovou pro příklad do přílohy...
-
petr.sadek
- Level 2.5

Prohlížeč hlásí, že chybí správný formát (přípona) nebo také požaduje nebo doporučuje aktualizaci.
Dodatečně přidáno po 5 minutách 45 vteřinách:
Tak fotku jako přílohu poslat nemohu, protože je příliš velká. Chtěl jsem ji zmenšit v programu Malování, ale ten hlásí neplatný formát souboru, i když jsem chtěl otevřít soubor JPG.
Dodatečně přidáno po 40 minutách 43 vteřinách:
Tak jsem zkusil otestovat jednu fotku JPG v jiném PC a také tam vznikl stejný problém s otevřením. Tak to vidím tak, jako vy. Tedy, že je soubor poškozený.
Dodatečně přidáno po 5 minutách 45 vteřinách:
Tak fotku jako přílohu poslat nemohu, protože je příliš velká. Chtěl jsem ji zmenšit v programu Malování, ale ten hlásí neplatný formát souboru, i když jsem chtěl otevřít soubor JPG.
Dodatečně přidáno po 40 minutách 43 vteřinách:
Tak jsem zkusil otestovat jednu fotku JPG v jiném PC a také tam vznikl stejný problém s otevřením. Tak to vidím tak, jako vy. Tedy, že je soubor poškozený.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2 Odpovědi
- 3442 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Speed_dead
-
- 2 Odpovědi