Barone, měl jsem teď kvůli tobě záchvat smíchu a rozlil jsem si čaj na stole
PS: chtělo by to pořádně vygumovat pozadí u té dělové koule...
Jinak tohle je moje vozidlo Bohužel na auto stále a stále šetřím. To víte, Mercedes Brabus je drahý
Přílohy
Jezdím s tím do práce, z práce, za kamarády, od kamarádů, za přítelkyní, od přítelkyně atd ;-)
vp-21tr.jpg (8.72 KiB) Zobrazeno 791 x
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
Weslo : Máš naprostou pravdu. Auto mi nějak neschází, protože se všude dostanu buď dobytčákem (MHD), pěšky nebo jedu na svém novém horském kole, viz obrázek. Na auto ale šetřím. Jednou bude rodina a auto bude potřeba
Přílohy
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Nejlepší hra je Excel!
Pokud jde o kolo, tady je můj, teď už bývalý, miláček v pozadí se mnou :) *po úpravě mě to trochu deformovalo - mé vlasy vypadají úplně jinak
Přílohy
[2008-07-12] BAN na 60 dní. Pravidlené urážky uživatelů, vyvolávání hádek, neúcta k moderátorům a nerespektování pravidel fóra. Slova jako Debil, imbecil, idiot opravdu nepovažujeme za slušná, nemohou být tolerována.
když už se to tady tak rozjelo s koly, tak až najdu fotky, tak sem přidám svého bika. prozatím může říct, že se jedná o Nicolai Nucleon TST Evo + FOX 40RC2. asi vám to hodně říká možná tak Sector bude vědět o co jde