niektoré weby ponúkajú namiesto registrácie možnosť prihlásenia sa prostredníctvom Google účtu, čiže na danom webe vôbec nie je potrebné vytvárať nový účet. Vôbec nechápem, ako to funguje. Vie niekto?
Díky.
ABBC3_SPOILER_SHOW
ASUS Z170-A Intel Core i7-6700K Noctua NH-D15 Kingston HyperX Fury Black Series 16 GB 2133 MHz Samsung 850 EVO 500 GB Western Digital Red 6 TB EVGA SuperNOVA 750 G2 750 W Fractal Design R5
Dobrý den,
spravuji dítěti přístup k telefonu pomocí aplikace Family Link od Google.
Nedaří se mi však připojit takto spravovaný účet dítěte do klienta Outlook.
Na radu Ai jsem povolil přístup třetích stran, aktivoval 2FA, zkoušel místo IMAP použít...
Poslední příspěvek
Jediné řešení, které jsem byl nucen aplikovat spočívalo v odebrání hlídání daného dítěte v aplikaci rodiče.
Následném připojení účtu do Outlook a opětovném nastavenení Family Link pro dané dítě.
Kostrbaté, avšak funkční. Nastavení aplikace trvalo...
Zdravím , po dlouhé době jsem se přihlásil na svůj účet na EA a zjistil jsem že v profilu není můj nick RP78CZ :roll:
Může někdo poradit jak postupovat ? Děkuji
Poslední příspěvek
Ahoj , už je vše v pořádku . Podpora EA nakonec pomohla . LOCK
Zdravím,
tenhle příspěvek je zpráva pro Ltb . Ostatních se to netýká.
Omlouvám se, že to dělám formou nového vlákna. Jenže už skoro rok nemám od administrátora v SZ odpověď, ani zobrazení mých zpráv.
Rád bych se dostal zpátky ke svému starému účtu,...
Poslední příspěvek
Souhlasim, jiz jsem se omluvil pres SZ :oops: Tema zde uzaviram jako vyresene, ikdyz je obnova uctu jeste v reseni, dalsi komunikaci povedeme pres SZ.
Změnil jsem svou adresu pro obnovení Google. Poté jsem byl vyzván k zadání ověřovacího kódu, který byl odeslán na moji novou adresu pro obnovení účtu. Jak se k ní ale dostanu, kde ji najdu, jak otevřu schránku s novou obnovovací adresou? Děkuju
Poslední příspěvek
Abychom si to ujasnili.
Ty jsi zmenil emailovou adresu pro obnovu Google uctu a ptas se nas, jak se dostanes k mailu zaslanemu na tu adresu co jsi zadal?
Nebo to chapeme spatne ? Ocekava se, ze uzivatel ma pristup k emailove adrese, kterou zadava.