32bit barvy mám, jiné nejdou. Když změním v nvidia panelu Formát barev výstupu z RGB na YCbCr444, tak to zmizí. Nevíc co to dělá, jaký to má vliv. Přes HDMI to také funguje bez toho, jakoby oranžového odstínu.
Dodatečně přidáno po 34 minutách 40 vteřinách:
,,Další drobnou nevýhodou je, že nepodporuje režim sRGB,, z recenze
Zítra si půjčím jiný kabel. Přes HDMI to funguje, přes DP kabel to funguje jen v případě, že přepnu ten RGB na YCbCr444. Monitor opravdu nepodporuje sRGB.
Tak ještě poprosím o radu s monitorem když grafika bude RX 9060 xt 16G....
Samozřejmě sem se díval po QHD rozlišeni za cenu nějak 5-6 tis. což by mi stačilo.
No ted když to tady pročítám tak tu píšete o těch UW QHD což když jsem si našel u alzy tak...
rád bych se s Vámi poradil při výběru nového herního PC.
Počítač je určen primárně ke hraní her, nyní v HD později QHD. Battlefield 6, War Thunder, Minecraft + Shaders i novější hry. Není nutné mít každou hru na ultra. Střední až...
Poslední příspěvek
Jestli kupujes i chladic, tak bych uvazoval o 7600X, ktery je o neco malo vykonnejsi s vetsim limitem spotreby a na alze za stejnou cenu.
Ahoj dlouho jsem nevyužil tohle Forum o pomoc :D . chtěl bych herní PC do 70k nemusí to být přesně 70 :D čím méně tím líp. Vybral jsem si tyhle komponenty. Air cooler hlavně kvůli menší náročnosti k údržbě. Nemám v plánu cokoliv Taktovat v PC.
Je...
Poslední příspěvek
Jo ten disk by mohl být klidně Kingston KC3000 :D rozdíl tam není tak velký a ušetřím 1000 na dvou :). Dobrý tip. U té grafické karty myslím že ty ceny RTX 5000 řady bude zase ze začátku přestřel a budou nedostupné tak nevím jestli má smysl čekat....
Ahoj,
potřeboval bych poradit s výběrem QHD monitoru. Předpokládám 27 . Sestava PC v odkazu Aktuálně mám 27 full HD monitor 60 Hz, ale kupoval jsem nové PC, tak by si to zasloužilo lepší monitor. Hraju převážně single player RPG (BG 3, Cyberpunk,...
Poslední příspěvek
Popis HW hned v prvním příspěvku (takže UWQHD naprosto v pohodě).
Dobře vybraný monitor může přestát i 2-3 výměny kompu...
Zdravím,
Vybírám noťas na Alze protože tam mám slevy. Chtěl bych něco na hraní, ale i práci. Hry jako Red dead redemptiom 2, kdc2 atd. Jedná se o programy jako sketchup nebo autocad. Zároveň chci aby to mělo kvalitní displej.
Zatím se mi líbí...
Poslední příspěvek
Ideálně AMD procesor, grafika RTX 5000 a rozlišení FullHD (kombinovat QHD s mainstreamovými 8GB grafikami pokládám za zcela nevhodné, bohužel je to na trhu dost častá konfigurace). K tomu solidnější konstrukce - což ten Legion splňuje (ale bohužel...