Chlapi,samozřejmě i dívky,patří to snad ke každému fóru,a já se tedy pro uvolnění atmosféry ptám,zda máte nějaký dopravní prostředek,auto,motorka,cokoliv..pochlubte se v čem si vozíte zadnici,házejte i fotky...snad tím někoho nepobouřím,ale patří to k mé rutinní práci a to se vyskytuji na poměrně dosti fórech Prásknu na sebe,že se rád hrabu ve starších autech,tudíž u mě fráze Informatik = kripl ,neplatí Jinak zrovna makám na Škodovce 105L a hodně jsem se věnoval dříve skútrům...
Tomino, kdybysi přišel s tímto tématem před pár týdny, tak bych tě poslal do hádej kam a téma ti naštvaně smazal Ale jelikož mi již papíry vrátili a rovněž následky prasklého rozvodového řemenu jsou opraveny (řemenice na vačce a pět ventilů), tak pokecejme Renault Mégane, fotek netřeba, je to jen kus železa, hliníku a plastů, který slouží k dopravení z bodu A, do bodu B, ovšem v tomto případě trochu pohodlněji, než v předchozích případech
Pro znalce přikládám foto toho, co to schytal nejvíc...
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče! Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
BMW x5 4,8i.původně mátino.po půl roce připadlo do ruk mě a taky se ho chci po půl roce zbavit ze stejného důvodu jako máti.naprosto nepraktické auto do zlínského provozu.kdyby měl někdo zájem,ozvěte se
Tak ja se vozím mím myláškem Říkám mu LORD SIMSON + jěště mam něco podobnýho jako je te skútr nahoře ale je to nuda na něm jezdit foto v odkazu http://skutry.sbazar.cz/scooetr-jmstar- ... 97154.html něco podobnýho jina barva. Když LORD SIMSON nejede říkám mu starý koko*, ale stál mě 10000kč tak snad mi ještě vydrží, rok výroby myslim 1989 V max. 75km/h nová barva výbrus a výplety
Tak moje žihadlo se jmenuje AUTHOR Classic SX, rok výroby 2003, odpružená přední vidlice, dvojité ráfky Remerx, přehazovačka Shimano Acera, brzdy typu V rovněž Shimano. Max. rychlost 65km/h. Nalítáno 9 200 km. Spolehlivé, nízká spotřeba benzínu, vysoká spotřeba piva.
Přílohy
To je ono...
Naposledy upravil(a) Zdena.Sladky dne 27 bře 2008 12:43, celkem upraveno 2 x.
AMD Athlon X2 6000+ 3.0GHz, chladič Thermaltake BigTyp VP, 3GB DDRII 667 Corsair (2x512MB, 2x1GB), deska Asus M2N-SLI Deluxe nForce 570sli, gr. karta Asus 9800GTX+ 512MB, 3xHDD WD(250GB+200GB+1000GB), case Thermaltake Swing VB6000BWS, zdroj Corsair VX550W, 24" LCD Samsung T240HD