Je to TENDA model N150Blitzkrieg píše:Tohle asi fakt nemá cenu...
Takže jinak, zvedni zadek, jdi k routeru, otoč ho a napiš sem informace, které jsou uvedeny na štítku. Pokud tam nic takového není, zjisti, o jaký model se jedná, jiným způsobem (přes konfigurační prostředí...)
A o co mi jde? Věř mi, že opravdu o nic - jen mě neskutečně vytáčí, když chce někdo s něčím pomoci, ale není ochotný pro to nic udělat...
Zapojení kabelu LAN
Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
Re: Zapojení kabelu LAN
-
Uziv00
Celá jedna strana příspěvků jen proto, aby tazatel začal spolupracovat. Moc pěkné.
Nejprve je třeba vyloučit vliv té tendí plečky. Půjč si pořádný router, nebo aspoň switch s gigabitovými porty. A vyzkoušej. Pokud budeš mít switch, pak PC, úložiště a kamera přijde připojit do switche kabelem.
Nejprve je třeba vyloučit vliv té tendí plečky. Půjč si pořádný router, nebo aspoň switch s gigabitovými porty. A vyzkoušej. Pokud budeš mít switch, pak PC, úložiště a kamera přijde připojit do switche kabelem.
No asi mám tendi plečku...měl jsem s ní né jeden problém,nemáš nějaký návrh rovnou na router?ITCrowd píše:Celá jedna strana příspěvků jen proto, aby tazatel začal spolupracovat. Moc pěkné.
Dodatečně přidáno po 1 hodině 8 minutách 33 vteřinách:
...co tohle? https://www.euronics.cz/netis-wf-2780-n ... ct-catalog mám to opravdu jen do malého domu.olinka123 píše:No asi mám tendi plečku...měl jsem s ní né jeden problém,nemáš nějaký návrh rovnou na router?ITCrowd píše:Celá jedna strana příspěvků jen proto, aby tazatel začal spolupracovat. Moc pěkné.
ABBC3_OFFTOPIC
Olinko, pokud reaguješ na příspěvek, který je bezprostředně před tvou reakcí, necituj tento příspěvek. Téma se pak stává nepřehledným a nikomu se nechce přehrabovat ve zmatku citací, kde je problém najít kouska potřebné informace. Podívej se jen na svůj poslední příspěvek. Dvakrát citace toho samého, navíc zcela zbytečná...
Svého času jsme za to rozdávali žolíky.
Svého času jsme za to rozdávali žolíky.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... 
-
Uziv00
Ten ti nedoporučím. Jednou jsem ho nasadil jako AP a nebyl jsem spokojen.
A nemáš nějaký typ?
Záleží na ceně a tom co od něj očekáváš a kolik portu potřebuješ, zda chceš i USB atd.
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
Tak vyřešeno...nakonec jsem koupil tento https://www.euronics.cz/netis-wf-2780-n ... ct-catalog a frčí to perfektně...děkuji za příspěvky.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3 Odpovědi
- 2856 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od BeznyFrantaUzivatel
-
- 3 Odpovědi