Mám s kámošem takovej problém... Sme se rozhodli že vyskoušíme udělat síť pomocí HAMACHI, jenže se ani jednomu neoběvily disky toho druhýho a když v HAMACHI dáme Prohlížet, tak to po nás chce nějaký heslo jenže nevíme jaký
HAMACHI problém
Moderátor: Mods_senior
HAMACHI problém
Brý den
Mám s kámošem takovej problém... Sme se rozhodli že vyskoušíme udělat síť pomocí HAMACHI, jenže se ani jednomu neoběvily disky toho druhýho a když v HAMACHI dáme Prohlížet, tak to po nás chce nějaký heslo jenže nevíme jaký
... Moc dík za rady, čuus 
Re: HAMACHI problém
Jo jestli se to musí nastavit tak nejspíš ne, moc se v sítích neviznáme 
Vypadá to néjak takhle

Vypadá to néjak takhle

Naposledy upravil(a) Bubeeen dne 16 bře 2008 12:08, celkem upraveno 1 x.
No, já se někdy s kámošem na hamachi vidím, někdy zas ne, ale když jdeme do stejné skupiny, tak je to ok.
Zdravím, nechce se mi zakládat nové téma tak jestli odpustíte, zeptám se tutu, když nainstaluji Hamachi a vše nastavím nacpu tam sítě, vytvořim síť, tak to sice funguje jak má, ale chce to po mě nastavit Hlavní heslo, to není nic divného, problém je v tom, že to po mě chce pokaždé když program pustím, nastavím ho a po dalším puštění to chce znovu a pořád dokola, přitom mi to píše že heslo bylo úspěšně nastaveno, nevíte proč se tento jev opakuje, děkuji. :-)
acer Extensa 5620G-5A2G25Mi,Intel Core 2 Duo T5550,2x1 GB RAM,250 GB HDD,ATi HD 2400 XT,Win Vista HP 32b SP1
Pokus o článek o tomto NB
Mam stejny problem jako Bubeeen. Kdyz dam na uzivatele Prohlizet vyskoci na me to same okno kam musim zadat heslo. Pritom Firewall mam vyplej.
Tak uz prosim nekdo poradte
nebo uz fakt nwm
Tak uz prosim nekdo poradte
nebo uz fakt nwmRe: HAMACHI problém
jo a to mad.fox ........tak to heslo nezadavej 
jo ale ono to pořád otravuje
acer Extensa 5620G-5A2G25Mi,Intel Core 2 Duo T5550,2x1 GB RAM,250 GB HDD,ATi HD 2400 XT,Win Vista HP 32b SP1
Vytvořte si vlastní "hamachi síť" tu si zaheslujte a pak se na ní každý přihlašte ... mělo by to fungovat
Who let the dogs out?!
To jsem taky udělal, zkoušel jsem smazat konfiguraci a znovu si vytvořit novou adresu a celý proces zopakoval a výsledek je stejný, opět to chce nastavit Hlavní heslo a to pokaždé když Hamachi zapnu.
a nejde to náhodou ignorovat ... jako, že je to heslo nepotřebný 
Who let the dogs out?!
nejde, chce to pořád a to jsem ho ignoroval i desetkrát denně, ne teď vážně, fakt to nikdo neví ????
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek