Externí mikrofon nefunguje
Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
Externí mikrofon nefunguje
Zdravím všechny ! Koupil jsem si externí mikrofon a po zapojení do NTB (Acer Aspire) Na mě vyskočí volby - Připojit jako sluchátka, externí reproduktory a nebo sluchátka s mikrofonem. Po odzkoušení všech možností pokaždé funguje pouze mikrofon interní ! A to i po aktualizaci ovladače zvukové karty i po zakázání mikrofonu. Jsem už zoufalý, když otevřu zvukové nastavení, záložku záznamové zařízení mám tam pouze Mikrofon (tedy interní) a směšovač sterea. Externí mikrofon v nabídce vůbec není. Děkuji převelice za každou radu !
Re: Externí mikrofon nefunguje
Ten Acer má vstup na mikrofon, nebo je to USB ?
Jaký mikrofon a jak je označený konektor, do kterého mikrofon připojuješ. Ne tedy do jakého konektoru, ale jak je ten konektor označený.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Jaky presne je to notebook ?
Jde o to, jestli ten konektor neni pouze zvukovy vystup, jestli se tam vubec da pripojit mikrofon (kdyz ho to ani nenabizi).
Jde o to, jestli ten konektor neni pouze zvukovy vystup, jestli se tam vubec da pripojit mikrofon (kdyz ho to ani nenabizi).
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 48 Odpovědi
- 17806 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od TheUnstableDee
-
- 5 Odpovědi