základovka
Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
Vítej na PC HELP!!!
1. Piš prosím normálně tohle je moc stručné musíš nám říci i cenu
2. na co ti to bude stavíš HI-END pc?
Ta základovka má podporovat jaky procesor když už jsme u toho podle mě to bude AMD 5600+ protože tě znám mno ale jestli si chceš kupovat ten nový řekni jaký!!!
podle mě nejde o ddr3 paměti ale o tu frakvenci co ma mb podporovat.Stejně nevim si koupíš pc a za měsíc chceš nový CPU, zdroj, MB a GK. Když už se tak ptáš se můžeš zeptat na to co je výhodnější. Koupit ještě jednu GK a stou původní ji spojit můstkem, a nebo koupi tu 768 MB GK. Můj názor znáš. Ja bych si dokoupi tu samou GK co mam a spojil to.Ta 768 je momentálně nevýhodná koupě!!!
1. Piš prosím normálně tohle je moc stručné musíš nám říci i cenu
2. na co ti to bude stavíš HI-END pc?
Ta základovka má podporovat jaky procesor když už jsme u toho podle mě to bude AMD 5600+ protože tě znám mno ale jestli si chceš kupovat ten nový řekni jaký!!!
podle mě nejde o ddr3 paměti ale o tu frakvenci co ma mb podporovat.Stejně nevim si koupíš pc a za měsíc chceš nový CPU, zdroj, MB a GK. Když už se tak ptáš se můžeš zeptat na to co je výhodnější. Koupit ještě jednu GK a stou původní ji spojit můstkem, a nebo koupi tu 768 MB GK. Můj názor znáš. Ja bych si dokoupi tu samou GK co mam a spojil to.Ta 768 je momentálně nevýhodná koupě!!!
Intel Xeon E5-1650v3, 64GB RAM, GTX970, 1TB SSD, 2TB plotna
takze asik CPU bude AMD 64 X2 6400+
mno cena by mela byt přiměřená .... levná ale kvalitní
a mela by podporovat 8GB Ram a 512 DDR4 grafarna
mno cena by mela byt přiměřená .... levná ale kvalitní
a mela by podporovat 8GB Ram a 512 DDR4 grafarna
Naposledy upravil(a) xixao25 dne 15 bře 2008 20:19, celkem upraveno 1 x.
Vysvětlete mu někdo že to nemá cenu on chce i 8GB RAM a 768 GK a nemuze pochopit že to žádný os nepotřebuje (zatím) a to on má ještě win xp pro! Potom chcě ty ddr3 paměti na co... dokonce i memphisto na jeho sestavě to nemá (nebo se pletu?). CPU chce 6400+ zse na co at si koupí Intel 8....... něco .
Hlevně mu to vysvětlete
Hlevně mu to vysvětlete
Intel Xeon E5-1650v3, 64GB RAM, GTX970, 1TB SSD, 2TB plotna
omluva
sorac sem zacatečník moc se v tomhle nevyznám a pravě proto jsem se sem přihlásil aby jsem se něco přiučil a hlavně vyřešil nějaké problémy s pc .... takže bych ocenil kdyby jste měli pro mě pochopení a pomohli mi
Jako bys nás vodil za nos a jen nám tu pod něj cpeš tvoje ambice, ale měl by ses probudit z toho snu. Nechápu, čeho tím docílíš. Jako by si tu na fóru neměl odkazy na spoustu internetových obchodů s PC tématikou a mimochodem, ke každému produktu (v tomto případě se ptáš na základovku) jsou uvedeny a česky popsány jeho parametry, tudíž se dovíš zda ta základovka podporuje to, co do ní chceš nastrkat. Kolik do toho chceš investovat, záleží jenom na tobě... Ceny se zobrazují korektně a dokonce i s DPHáčkem..
Webdorf.eu - Tvorba webu a fór na redakčním systému Drupal 6 a PhpBB 3
Re: základovka
Xixao25, jak je to s tebou? Mám pocit, že celý topic je jen hloupý pokus o vtip. Jinak si neumím vysvětlit, že Fox8 odesílá své příspěvky ze tvé IP...
Téma zamykám
Téma zamykám
Co nejde silou, jde ještě větší silou... 

je to ještě větší pc lama než ja tak na nej nenadávejte chce to stručný výklad výhod a nevýhod