Sluchátka do 1200 Kč

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Odpovědět
Exie_
Level 2
Level 2

Sluchátka do 1200 Kč

Příspěvek od Exie_ »

Čauko,
hledám stylová a hlavně kvalitní sluchátka, co se týče provedení, kvality zvuku, konstrukce,apod. Jednoduše hledám v poměru cena/kvalita.

Zatím mám v seznamu dvoje. Lamax Beat Blaze B-1 a Niceboy Hive. Měl jsem zde už založený topic na porovnání Lamaxu vs Niceboy, ale zřejmě je nikdo nevlastní a tak můj druhý topic a zároveň poslední z důvodu zítřejšího koupě směřuje k jedinému. Potřebují od vás pomoct vybrat sluchátka do 1 200 Kč.
Pokud v této cenové relaci se dá najít lepší kousek než Lamax Beat Blaze B-1, nebo Niceboy, tak se rozhodně nebráním. Popř. co upřednostnit z těch dvou zmíněných modelů.
Jinak co se týče mikrofonu. Tak vestavěný by se mi hodil, ale není to podmínkou.
Děkuji za vaše návrhy. Vím, že budget není nic moc, ale tentokrát šáhnu po levnějších.
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Kontaktovat uživatele:

Re: Sluchátka do 1200 Kč

Příspěvek od X »

Zbytečný topic vhodný jedině k zaplevelení fóra. Stačilo napsat nový / další požadavek do původního vlákna ... pokud jsi měl obavu, že to někdo přehlédne, stačilo použít nějaké vhodné formátování ke zvýraznění, viz můj podpis: Formát.
Kraken93
Level 1.5
Level 1.5

Příspěvek od Kraken93 »

Čau, já vlastním ty lamax blaze. Porovnat ti je nemůžu, protože ty druhý jsem nikdy neměl. Co se týče těch blaze, tak já jsme s nimi dost spokojenej. Všichni mi říkali, že přes bluetooth ten zvuk bude špatný kvůli převodu signálu vzduchem, ale mě to ani nepříjde. Basy mají slušné. Ze začátku mě trochu tlačily ze stran na hlavu, ale to mohlo být tím, že jsem sluchátka přes hlavu nikdy nenosil. Teď už je to v pohodě. Nabíjím je tak jednou za týden. Jezdím pondělí až pátek tak hodinu a půl denně, ale tam asi taky bude záležet na hlasitosti jakou posloucháš. Kdyby tě ještě něco zajímalo, tak se ptej.
Exie_
Level 2
Level 2

Příspěvek od Exie_ »

Asi vemu ty Lamaxy no, protože o těch Niceboy Hive nevím absolutně nic. Našel jsem jen 5 recenzí od zákazníků, ale toť vše. :D
M_i_s_o
nováček

Příspěvek od M_i_s_o »

Marshall Major
PC: MB: ASUS Z87-K; CPU: Intel Core i5-4690K; RAM: Corsair 8GB KIT DDR3 2133MHz CL9; GFX: ASUS GeForce GTX1060 6GB; SSD: Samsung 850 EVO 250GB; HDD: SEAGATE BarraCuda 3TB + WD 500GB (backup); Sound: Asus Xonar Essence ST; Power: Seasonic S12II-520; Case: Fractal Design R5; Repro: M-Audio AV40; Headphones: HyperX Cloud Gaming; Mouse: Logitech G602; Monitor: 29" LG 29UM68 Ultrawide
Audio: Onkyo TX-8050; Monitor Audio Bronze 2
Exie_
Level 2
Level 2

Příspěvek od Exie_ »

Marshally II v žádném případě.......Konstrukce stojí za starou bačkoru kvůli plastovým bantům a celkově jsou prý II pěkně odfláklé, co se týče životnosti.
Aneb II nemají nic s tou značkou společného. Co mají asi společné, tak je jen logo. Proto ani o nich nepřemýšlím.
Kraken93
Level 1.5
Level 1.5

Příspěvek od Kraken93 »

Ty blaze jsou fakt v pohodě. Mají i ovládání přímo na sluchátkách a když budeš mít v batohu kabel na propojení, tak můžeš přes něj, když ti dojde baterie. Já to přes něj občas přípojuju k PC.
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nízký výkon u CPU Ryzen 3 1200
    od Votasini » » v Problémy s hardwarem
    12 Odpovědi
    6121 Zobrazení
    Poslední příspěvek od RIKI22
  • Nová sluchátka
    od Riviera kid » » v Vše ostatní (hw)