Nějak si pročítám toto vláknu a něco mi pořád uniká. Řeší se tu záhada změny CPU ze Semprona na jeho předchůdce? Nebo už se to vyřešilo a teď se tu řeší taktování?
Webdorf.eu - Tvorba webu a fór na redakčním systému Drupal 6 a PhpBB 3
Podle toho obrázku máš asi původní nastavení podle spodního obrázku hned zprava od kraje (default) - posuvníky jsou všechny nastaveny na ON. Zkus nastavení podle druhého nastavení zprava dole - a to: 1 na stav na On, 2 na OFF, 3 na ON, 4 na OFF a 5 na ON. (nastavuje se to tím "šoupátkem"). POZOR na orientaci ať nastavuješ správné polohy!! Na jakém kmitočtu má běhat procesor a je vidět v Biosu jaký je nastaven násobič?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
tak uz sem to poprehazel a dal sem to na CPU 166,67MHz , AGP 66,67MHz , 33,33MHz ten posledni jak je CPU 200 tak to nejde nebo de ale pak se mi zase nic nechce zobrazit ani obrazovka ze kter se jde do biosu
Já měl na mysli nastavení na 133 a ne 166, nebo dokonce 200MHz.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
a díval ses předtím v nějakým programu esi je to opravdu sempron nebo si se teď kouk co máš za cpu zjistil že máš athlona ale v papírech máš semprona??
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
Koukal sem i pres program a ty mi taky ukazujou athlon ale pride mi ze je to cim dal horsi predevcirem sem preinstaloval OS a je to horsi nez pred tim kdyz pustim hru nebo nejkay media tak to je cajk ale strasne pomalu to nabiha hruza nez mi nabehne tento pocitac se neda uz sem stoho nestastnej fakt uz nevim a na novej nemam takze jak to tak vypada tak sem v haji skuste nekdo pls nec vymyslet cokoli co by mi mohlo pomoct a trochu ho zrychlilo
Jo stalo se mi něco podobnýho ... ale bylo to kvůli tomu, že mi odcházela grafika ... ve windows jsem pak měl barevný tečky a PC se spomalovalo ... až se to všechno zjeblo do PIO a teď je to PC i s novou grafikou pomaloučký a mě to nejde přehodit zpátky z PIO ... no jo stane se
Ahojte, chcem sa spýtať na názor na grafiku z bazaru za cenu cca 2000 - 3000 Kč, čo som sa koukal tak asi nejaká RTX1660 Super nebo Ti. Sú tie karty OK? Alebo by ste nedoporučili / doporučili neco jiné?
Pozdáva sa mi napr táto:
Ďakujem
Poslední příspěvek
Pert, ďakujem za názor. Tak nejak to práve cítim :-) Práve proto sa mi do toho moc nechce ísť, možno není pravdepodobnosť velká ale proste sa mi nechce riskovať že budem kupovať niečo také a vyhodím peniaze do vzduchu, kor objednávať zo zahraničia....
Ahoj, mám problém s FPS ve hře Fortnite. Včera běželo vše v pořádku, využití gpu kolem 50/60% , přes 200 fps ,až do momentu, kdy se bez toho ,aniž bych měnil jakékoli nastavení, hra locklq na 50 fps i přesto, že jsou nastavená na unlimited. Při alt...
Čaute, kúpil som si nový monitor MSI 321CUP, k tomu kábel PREMIUM CORD mini display port - display port a občas sa mi stáva, že keď zapnem počítač, tak mi oznámi DP NO SIGNAL FOUND a nejde obraz. Vyrieši to až opätovné vypnutie a zapnutie počítača....
Poslední příspěvek
Tu sa pozri na dostupné verzie BIOSu mojej grafickej karty. Ja mám verziu F62, je to teda tá najnovšia? Lebo je tam ešte verzia f2, ale tam je napísané nižšie číslo verzie BIOSu tak teraz neviem.