Zdravím, chtěl jsem se zeptat ohledně doporučení notebooku ke studiu na VŠ.
Nejlépe do 13 000,- . Jako lajk se v tom moc nevyznám, zkrátka aby byl adekvátní k zápiskům z hodin
Díky za na návrhy, rady, tipy...
To bude pravděpodobně něco s i3, ssd a 4 GB ram, pokud to má být i na sledování filmů během přednášek hodí se full hd IPS či VA displej. Velikost a váha záleží na tom kolik s ochotný sebou tahat, pro mě je ideál 15,6 palců. Někdo měl menší, někdo měl větší. Takovým typickým ntb v této ceně je https://notebooky.heureka.cz/hp-250-1xn ... e/#section
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD „Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Ahoj, pomůžete mi vybrat BT pecky, špunty na běh ale aby měly fyzické tlačítka? Cena nejlépe do 1000 Kč, výdrž aspoň 2,5h. Nosím čelenku a dotykové plošky se samy při opocení občas aktivují :D :shock: děkuji Ondra
Zdravím všechny,
potřeboval bych poradit s výběrem externího boxu pro M.2 NVMe SSD.
Mám doma disk Lite-On CL1-3D512-Q11
➡️ typ PCIe Gen3 x4, NVMe, M.2 2280, 512 GB (původně systémový disk z notebooku).
Rád bych ho využil jako externí úložiště přes...
potřeboval bych poradit s výběrem notebooku kolem 15k. Jediný požadavek co jsem dostal bylo aby na tom šlo rozjet Farming Simulator 2022. Stolní počítač bohužel známý nechce. Je mi jasné, že to za tuto cenu nebude mít s kvalitou moc...
můj minulý notebook odešel do křemíkového nebe, čest jeho památce a plivnutí na plasty v levných noteboocích, dobře mi tak, blblovi. Konečně jsem snad dospěl do věku a moudrosti, kdy vím, že stejně na notebooku nic nehraju a největší jeho...