kamos zdedil nt,packard bell -easy note TE ,os win 8 ,nema heslo k win tak mu to chci reinstalovat,ale pri startu mackam jakoukoli,klavesu f2 az f12,a nechce mi naskocit nouzak ani bios,zkousel jsem pri startu drzet klavesu fn +f2 nebo f8 ,a take nereaguje
notebook nemuzu spustit bios?
Moderátoři: Pic, Mods_senior
notebook nemuzu spustit bios?
zdar
kamos zdedil nt,packard bell -easy note TE ,os win 8 ,nema heslo k win tak mu to chci reinstalovat,ale pri startu mackam jakoukoli,klavesu f2 az f12,a nechce mi naskocit nouzak ani bios,zkousel jsem pri startu drzet klavesu fn +f2 nebo f8 ,a take nereaguje
-
nations112
- Level 4

Re: notebook nemuzu spustit bios?
Najeď do systému, v systému SHIFT + Restart a doklikej se přes menu ke vstupu do Bios.
Druhou možností je klasický restart a poté mačkat. Při restartu to většinou jde.
Druhou možností je klasický restart a poté mačkat. Při restartu to většinou jde.
Vyber disk a skús to bez neho , či sa dostaneš do biosu , ak áno , pozri ,či máš povolené Boot menu.
Disk si môžeš pripraviť aj na inom PC.
Disk si môžeš pripraviť aj na inom PC.
Jak to souvisi s HP ?
Packard Bell = levnejsi verze pocitacu Acer (to skutecne existuje)
Mela by to byt klavesa F2.
Packard Bell = levnejsi verze pocitacu Acer (to skutecne existuje)
Mela by to byt klavesa F2.
Pokud dobře čtu, tak nepotřebuješ do biosu. Ale pomocí instalačky, nebo nějaké recovery Flešky, se dostat do opravy systému a v příkazovém řádku smazat heslo. Potom si nastavit nové. Bohužel, neznám přesný postup. Snad někdo poradí přesně, nebo si to vygooglíš.
Jsem flegmatik no a co?
Jak se dostat do Windows:
Dá se to udělat když zaměníš soubor příkazového řádku za soubor funkce jedním prstem v opravě OS. Následně na obrazovce pro přihlášení budeš mačkat Shift dokud se ti nespustí příkazová řádka. Ta bude mít administrátorská práva a budeš moc zrušit heslo.
Jediné co je třeba je bootovacího flashdisk s tvoji verzí Windows.
Dá se to udělat když zaměníš soubor příkazového řádku za soubor funkce jedním prstem v opravě OS. Následně na obrazovce pro přihlášení budeš mačkat Shift dokud se ti nespustí příkazová řádka. Ta bude mít administrátorská práva a budeš moc zrušit heslo.
Jediné co je třeba je bootovacího flashdisk s tvoji verzí Windows.
noono mam recovery flesku,ale aby si to mohl bootovat tak musis nastavit v biosu prave ze chces bootovat z fleskyemba5 píše:Pokud dobře čtu, tak nepotřebuješ do biosu. Ale pomocí instalačky, nebo nějaké recovery Flešky, se dostat do opravy systému a v příkazovém řádku smazat heslo. Potom si nastavit nové. Bohužel, neznám přesný postup. Snad někdo poradí přesně, nebo si to vygooglíš.
Dodatečně přidáno po 45 minutách 29 vteřinách:
tak jsem se prokousal do biosu pri restartu f2,bohuzel jsem zadal boot z flesky ,ale asi mam spatne nahranej soft, trinity rescure kit,ktery ma umoznit zmenu hesla,chtel jsem zachovat puvodni data,zajimave je ze kdyz mackam f8 tak se nedostanu do nouzaku?
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek