hodil sem si do svýho kompa bratránkův disk, protože sem si potřeboval něco nakopčit........disk mi to v pohodě našlo, ale když sem ho chtěl otevřít, tak mi to napsalo, že disk není zformátovanej a jestli ho chci naformátovat. Nevíte co s tím??? Jo a psalo to tam ale taky, že disketa vložená v mechanice není naformátovaná(to nechápu jak to souvisí s diskem?????)
Aha tak to je zajímavé, páč mě to dělalo stejný problém jenže já mě tenkráte win Millenium a hadr ve Fatu a ten druhý byl NTFS...no tak to nevím....vyzkoušej jestli ten hadr je vůbec funkční anebo zkus vypojit tvůj a ten od bratrance dej jako systémovy....jestli najede nebo ne...
a jak máš nastavený jumpery? mě se jednou stalo něco obdobnýho a problém byl v tom že druhej disk jsem měl na Cable Select. když jsem ho pak přehodil na Slave tak to šlapalo
potýkám se s podivným problémem. Do minulého týdne jsem používal svůj PC z popisu naprosto v pohodě na dvou HDMI monitorech.
Hlavní monitor je napojený pomocí HDMI přímo do GPU a druhý jsem měl zapojený pomocí HDMI kabelu do DisplayLinku...
Poslední příspěvek
Muze umirat karta.
Kabel DP->HDMI je nejjednodussi zpusob jak pripojit HDMI zarizeni na DP vystup.
Jen upozornim, ze ten kabel je jednosmerny, nelze pouzit opacne, HDMI vystup neni s DP kompatibilni, opacne ano.
Zdravím všechny potřeboval bych poradit nejde mi nainstalovat Windows 11 na SSD disk
Gigabite H310 s2h
Intel i5 8600k
GeForce GTX 1050Ti
16 GB ram
HDD WD 1TB aktuálně systém
SSD KINGSTON SNV3S1000G 1TB sem chci systém
Vytvořil jsem instalační flash...
Poslední příspěvek
všem děkuji jelikož mi evidentně není pomoci uzavírám téma. přeji hezký den
Dobrý den, Prosím poraďte
už jsem se ptal na poradně ale nic jsem se nedozvěděl.
Mám disk na kterém je linux mint a chci jej zrušit a sformátovat pro použití na windows. Když jej připojím jako druhý disk tak jej správa disků nevidí a nenapadá mě...
Zdravím,
Nedávno mi v PC umřel můj starý systémový disk (sata SSD), tak jsem se rozhodl udělat upgrade a koupit NVMe (Patriot M.2 P310 240GB). Disk jsem dal do desky do nejvíc vrchního M.2 slotu, který na ní je. Po nastartování je disk viditelný v...
Dobrý den. Předem se omlouvám že počítačům zrovna dvakrát nerozumím ale poslední dobou mi nejde nastartovat počítač napoprvé se sekne hned na začátku tak ho násilím vypnu po druhé už naskočí normálně a to se děje pořád dokola už asi týden windows...
Poslední příspěvek
Nejprve bych zjistil v jaké části se zasekneme. Co se přesně stane když nenaskočí?
Točí se ventilátory?
Rozsvítí se USB zařízení? (klávesnice, myš)
Zobrazí se alespoň nějaký obraz, např. logo desky?