ANTIVIR
Moderátoři: Mods_senior, Security team
Pravidla fóra
Návod na použití programu HijackThis || Návod na vyčištění počítače CCleanerem || FAQ: Antiviry
Návod na použití programu HijackThis || Návod na vyčištění počítače CCleanerem || FAQ: Antiviry
Jak už tady bylo mnohokrát řečeno,důležité taky je,jak se chováš na netu co stahuješ a co otvíráš.Pokud si nedáš pozor nepomůže ti žádný antivirus.Já za sebe ti můžu doporučit Avast,jsem s ním spokojený k tomu Spybot Search-Destroy nebo Ad-Aware. 
MSI K9N Platinum/AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4800+,~2.5GHz/WD160Gb/4 Gb RAM/Asus HD 6670
Něco od nás z Mladé Boleslavi
MalwareRemove
Bezpečnostní skener
Čištění PC
MalwareRemove
Bezpečnostní skener
Čištění PC
Ještě dodám,že jednou týdně projedu PC programem Cureit od Dr.Web.Neinstaluje se a je též zadarmo. 
MSI K9N Platinum/AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4800+,~2.5GHz/WD160Gb/4 Gb RAM/Asus HD 6670
MalwareRemove
Bezpečnostní skener
Čištění PC
MalwareRemove
Bezpečnostní skener
Čištění PC
Když se chce, tak se to naučí, ale myslím že hodně lidí ani nechce.
Avast je v mém výčtu bezpečnostních rad na posledním místě (viz. první příspěvek). Byl by tam každý antivir...ruku na srdce a řekni mi, kolikrát ti antivir něco hlásí, mě tak jednou do půl roku a tak si začínám myslet, že to za to vytížení paměti nestojí vůbec.
Avast je v mém výčtu bezpečnostních rad na posledním místě (viz. první příspěvek). Byl by tam každý antivir...ruku na srdce a řekni mi, kolikrát ti antivir něco hlásí, mě tak jednou do půl roku a tak si začínám myslet, že to za to vytížení paměti nestojí vůbec.
No tak k tomu Firewallu bych "doporadil" ať si stáhne Ashampoo FireWall (free) a je to úplně jednoduché a navíc je i čeština-jen nainstaluješ, a pak jen vždy když se tě zeptá po té co otevřeš nějaký program jestli mu má povolit přístup na net rozhodneš jestli ano či ne případně to dovolíš na pořád-a pak už se ptá nebude. Jednoduchý jak facka 
Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky