Dobrý den. Chtěl bych se zeptat na ceklem důležitou otázku. Koupil jsem si PaySafe karty v hodnotě 300 a 100 CZK. To se rovná 15.2210563€. Ale když jsem si koupil těchto 10 €, tak mi zezbyly peníze na zbylých 5 € (chybí 0,08 € = 2,10086449 CZK). Tak prosím aby mi někdo pomohl s touto OBROVSKOU částkou a ptám se jestli nemá někdo zbytek PaySafe karty (0,08€)
Co nechápeš, nakoupil přes paysafe card něco za 10 euro a chtěl koupit ještě něco za 5 euro, jenže mu zbylo méně, tak se ptá jestli mu někdo pošle ten zbytek.
Nenapsal to dementně a taky to nevypadá že by loudil, prostě se zeptal zda někdo nemá zůstatek na paysafecard s pár korunama aby měl kýžených 5 euro. On se relativně normálně a dle mého i slušně zeptal, akorát ty do něj zbytečně šiješ. Kdybych věděl kam jsem dal paysafecard se zůstatkem asi 10 korun tak bych mu pin klidně poslal.
Vůbec nechápu tvůj dotaz. Formuloval jsi ho dost špatně. A ty tu chceš po lidech peníze ? jo takhle to chápu. Ale on to napsal dementně. No já mu peníze dávat nebudu
Já ti nic necpu a tak nějak nechápu proč jsi to napsal. A jestli ti tohle přijde jako normální mluva, tak prosím.