[url][/url]Zdravim, chci se zeptat zda by jste mi poradily se sestavením "herního" pc do 10k s DPH? (BEZ OS) Nevyžaduji ve hrách 60 snimku za sekundu (staci 30) a uz vubec ne Full HD grafiku ci ultra detaily. Jenom nejakou lepsi sestavu nez je ta moje aktualni a pokud mozno aby rozjela novejsi hry typu GTA V atp. Mam celkem omezeny rozpocet, ale tak snad se neco najde
Pokud máš rozpočet jenom těch 10 tisíc, tak bych se poohlédl po něčem z bazaru nebo na nějakou ověřenou firmu, co dělá "repasy". Ale počítej s tím, že i na bazarovku budeš muset ještě přihodit nějaký ten tisíc, aby si hry jako GTA vůbec spustil.
Na tom co jsi poslal si moc nezahraješ. Procesor střední třídy je super ale GTX 1050 je opravdu slaboučká, dneska už MINIMÁLNĚ GTX 1050Ti. Navíc 4GB RAMky jsou dost málo. Kdybys ještě pár tisíc mohl přihodit tak už by se dalo něco kloudného vymyslet.
Edit: Projížděl jsem ještě pár stránek a GTX 1050 by mohla stačit ale stejně by jsi musel přikoupit ty RAMky.
Naposledy upravil(a) chaosus dne 05 črc 2017 14:26, celkem upraveno 1 x.
Dodatečně přidáno po 4 minutách 8 vteřinách: Jo ty ramky bych casem.dokoupil, kazdopadne je to 100% lepsi sestava nez co mam ted ne? Mimochodem diky za vas cas.
Doporučíte prosím někdo repas do 10tkč? Pro starší pár, jen na domácí žvýkání.
Poslední příspěvek
Na displeji je po vypnutí čas ve tvaru 16:15 a pán chtěl zpět ty dvě aplikace na ovládání displeje s info a na RBG. Nebyl problém najít a nainstalovat. U RGB ho lze např. vypnout, měnit jas atd. Info displej lze měnit vzhled, ale moc do hloubky sem...
Dobrý den, chtěla bych si nechat postavit pc na hry do 40k. Poradite s vyberem komponent? Jeste dalsi otazka, na pc extra nechvatam, ma cenu stavet ted nebo se vyplati pockat na nejake novinky pro letosni rok?
Poslední příspěvek
Hraješ zřejmě na 4K televizi jako já, takže budeš potřebovat hlavně kvalitní (a drahou) grafiku.
Nové modely budou dostupné zřejmě začátkem jara, takže bych s koupí určitě počkal třeba na
RTX 5070. Případně budou levnější starší modely grafik,...
Kamarádovi teď skládám nový herní pc.
Jelikož jsem dlouho nesledoval aktuální dění ve světě HW komponent, chtěl bych se vás zeptat zda mnou navrhovaná sestava je v pořádku.
Využití pc bude zatím na hraní her ve Fhd ale do 2 měsíců má v...
Poslední příspěvek
Ja som kupil dnes 9070XT o 70 euro viac ako som mal 9070, tiez gigabyte