Fakt mě dokáže vytočit, když přemírou aktivity soudruzi z Redmondu spíše škodí než pomáhají (a chrání)
Dodatečně přidáno po 3 hodinách 36 minutách 55 vteřinách:
ID toho zařízení, tedy když to chvíli jede, je: "USBVID_25A7&PID_FA23&REV_0230" ... na internetu k tomu není skoro nic ... napadlo mě tam vnutit nějaký jiný ovladač než ten, co tam pořád cpou Windows, a který zjevně nefunguje ... jenže nemám vůbec šajn, po čem a kde sáhnout ... výrobce té myši je kdoví kdo, takže nějaké jeho stránky jsou pasé.
Nemáte někdo tip?
ASUS MB Sc LGA1150 B85-PLUS, Intel B85, 4xDDR3
CPU INTEL Core i5-4460 3.20 GHz 6MB L3 LGA1150
DIMM DDR3 8GB 1600MHz CL10 (Kit of 2) KINGSTON HyperX FURY
ASUS VGA NVIDIA STRIX GTX960 - DC2 - 2GD5
Samsung 850 SSD 2,5" 120 GB EVO
-----------------------------------------
Notebook DELL Inspiron 15 7000 (N5-7559-N2-03)
Router ASUS RT-N18U
Výrobci ne, toho nezná předpokládám ani prodejce ... psal jsem prodejci do Číny a ten mi nabídl, že pokud to neumím vyřešit nijak, respektive pokud to nejde, že by si dovolil mi vrátit polovinu částky, co jsem mu zaplatil, tedy že mi přes PayPal vrátí 3 GBP, což je asi jeho zisk, předpokládám. Tratit na mě asi nebude, ale nevydělá. Tak to možná vezmu.
Asi bych bral i tu polovinu peněz, ale přijde mi to divné, protože u takového prodejce si už nic nekoupíš, výrobce počítá s tím že se ti nevyplatí posílat mu to zpět a tak ti dá jen polovinu. Hlavně už u něj už nekupuj další takový krám.
Raději si kup nějakou u nás, třeba použitou, protože to zboží co prodává pan Kaiwu je té nejnižší kvality a za ty prachy se dle mého nevyplatí.
No, jak jsem psal, drátová mi asi nebude vadit. Jen si říkám, jestli i u drátové se mi toto může objevit nebo je to "výsada" těch bezdrátových Asi nejde paušalizovat.
ASUS MB Sc LGA1150 B85-PLUS, Intel B85, 4xDDR3
CPU INTEL Core i5-4460 3.20 GHz 6MB L3 LGA1150
DIMM DDR3 8GB 1600MHz CL10 (Kit of 2) KINGSTON HyperX FURY
ASUS VGA NVIDIA STRIX GTX960 - DC2 - 2GD5
Samsung 850 SSD 2,5" 120 GB EVO
-----------------------------------------
Notebook DELL Inspiron 15 7000 (N5-7559-N2-03)
Router ASUS RT-N18U
A proto jsem psal, hlavně u něj už nekupuj další takový krám. A co takhle zkusit diy cestu? Zabudovat do té vert. bezdrátovky nějakou jinou myš, základnu to má dost velkou.
Zlínský kraj, a co za to? Sám nevím, první stejně musím tu myš rozebrat a zjistit co by tam sedělo. Vůbec by nebylo špatné zachovat bezdrátovost, ale možná by nebylo špatné hodit tam střeva z mé MX 518, protože jak kolečko, tak hlavní tlačítka mají samostatné PCB.
Čaute, kúpil som si nový monitor MSI 321CUP, k tomu kábel PREMIUM CORD mini display port - display port a občas sa mi stáva, že keď zapnem počítač, tak mi oznámi DP NO SIGNAL FOUND a nejde obraz. Vyrieši to až opätovné vypnutie a zapnutie počítača....
Poslední příspěvek
Tu sa pozri na dostupné verzie BIOSu mojej grafickej karty. Ja mám verziu F62, je to teda tá najnovšia? Lebo je tam ešte verzia f2, ale tam je napísané nižšie číslo verzie BIOSu tak teraz neviem.
mám problém se zapnutím PC. Při stisknutí zapínacího tlačítka se nic nestane. Postupoval jsem tedy otevřením bočnice a vykoušel jsem zkratovat CLRTC piny a to zafungovalo. PC se spustil a v pořádku fungoval až do té doby než jsem ho vypnul...
Poslední příspěvek
1. overit funkci tlacitka na skrini napr. multimetrem
2. zkusit zapnout PC zkratovanim tech dvou pinu, kam je zapojeny vypinac
3. vymenit zdroj
4. vymenit zakladni desku
Mám problém s internetem. Z ničeho nic mi nefungují některé programy, které vyžadují internetové připojení. Internet se chová jako kdyby normálně fungoval, ale nemůžu se přihlásit např. do programu Ubisoft Connect nebo Rockstar Games...
Poslední příspěvek
Připoj se na rozhraní routeru a zkontroluj datum a čas. Připadně časové pasmo/umístění.
Pak i v PC atd.
Ahoj, mám problém s FPS ve hře Fortnite. Včera běželo vše v pořádku, využití gpu kolem 50/60% , přes 200 fps ,až do momentu, kdy se bez toho ,aniž bych měnil jakékoli nastavení, hra locklq na 50 fps i přesto, že jsou nastavená na unlimited. Při alt...