Zdravím, nenašel jsem nikde nic o svým problému, tak zakládám nový téma, nechci spamovat. Mám malý noťas HP Pavilion X2 10-n a monitor HP LA1905wg, noťas má výstup micro HDMI a monitor vstupy D-Sub, DVI a Display Port, poradí mi někdo nějaký kabel, případně redukci, jak je propojit? Nikde jsem nic nenašel. Díky
v pohodě chce to najít tak, aby oba byli samci, takové pravidlo... čím míň spojů u kabelů tím lépe tzn radši bych koupil první variantu, možná někde bude ještě levněji když by si nechtěl utratit 300,- ale nehledal jsem levnější variantu ale nadruhou stranukabel je pozlacený takže cena 300,- je adekvátní
ABBC3_SPOILER_SHOW
PC AMD RYZEN R5 3600 @4.4 GHz + SCYTHE Ninja 5 | MSI X570 UNIFY | PATRIOT Viper 4 2x8GB @3200 MHz | MSI GTX 1070 8G Gaming Z | SAMSUNG 850 EVO 500GB a 970 EVO PLUS 1TB | WD Blue 2TB | EVGA Supernova G3 550W | PIONEER BDR-207EBK | BEQUIET Dark Base 900 Pro + 6x BEQUIET Silent Wings 3 Příslušenství MSI OPTIX MAG24C | A4Tech Bloody A8 | Dell KB522 | AudioTechnica ATH-AVC500
Cena je akceptovatelná, počítal jsem už s dražším řešením, spíš jsem začínal mít podezření, jestli je vůbec možný z HDMI převést obraz do DVI, nebo jinýho vstupu, všechno mi to právě vycházelo obráceně.
tady jak píše kolega je za 176,- což je vcelku přijatelné :) ... obečně HDMI a DVI je digitální takže není problém, problémy by možná nastaly s převodem z HDMI na VGA (digitál---->>>analog).
Nebo je tu třetí možnost a to koupit převodník který připojíš na ntb nebo do PC a má více výstupů: hdmi, dvi, vga (d-sub),displayport atd ale to je jiná cenová relace
Jestli je to vše co si potřeboval nahoře je fajfka tu odklikni a téma se uzavře :)
ABBC3_SPOILER_SHOW
PC AMD RYZEN R5 3600 @4.4 GHz + SCYTHE Ninja 5 | MSI X570 UNIFY | PATRIOT Viper 4 2x8GB @3200 MHz | MSI GTX 1070 8G Gaming Z | SAMSUNG 850 EVO 500GB a 970 EVO PLUS 1TB | WD Blue 2TB | EVGA Supernova G3 550W | PIONEER BDR-207EBK | BEQUIET Dark Base 900 Pro + 6x BEQUIET Silent Wings 3 Příslušenství MSI OPTIX MAG24C | A4Tech Bloody A8 | Dell KB522 | AudioTechnica ATH-AVC500
chtěl bych poprosit o pomoc se sestavením nového PC + monitoru. Dlouho jsem jel jen na konzolích (naposled PS5), ale teď bych rád přešel na PC a dohnal, co jsem zmeškal.
Co od sestavy čekám:
• hraní v 1440p
• žánrově hlavně strategie...
Poslední příspěvek
Možná ještě jedna věc. V biosu jsou profily chlazení procesoru - otáček ventilátoru-ů. Jak to máš nastaveno? Nevím konkrétně jak u tvé desky, ale u sebe jsem třeba nastavoval křivku chlazení ručně. Přednastavené profily mi neseděly.
Dobrý den,
spravuji dítěti přístup k telefonu pomocí aplikace Family Link od Google.
Nedaří se mi však připojit takto spravovaný účet dítěte do klienta Outlook.
Na radu Ai jsem povolil přístup třetích stran, aktivoval 2FA, zkoušel místo IMAP použít...
Poslední příspěvek
Jediné řešení, které jsem byl nucen aplikovat spočívalo v odebrání hlídání daného dítěte v aplikaci rodiče.
Následném připojení účtu do Outlook a opětovném nastavenení Family Link pro dané dítě.
Kostrbaté, avšak funkční. Nastavení aplikace trvalo...
Ahojte,
prosím Vás aký monitor by ste poradili cca za 5-6 tisíc?
Požadavek je QHD 27 a výškovo nastavitelný, Použitie do domácnosti, akurát zvažujem či by sa dalo zohladniť že žena dosť fotí a fotky upravuje, dá sa v tejto cene baviť o tom že by k...
Poslední příspěvek
Kupoval jsem v září
Byl jsem s ním opravdu spokojen.
Bohužel mě finanční situace donutila prodat PC. Monitor byl jako nový a na Aukru se i tak prodal jen za 2800 :huh: