Předem díky za odpovědi.
Propojení wifi routeru s modemem
Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
Propojení wifi routeru s modemem
Zdravím, chtěl bych si koupit tento oruter: ASUS RT-AC51U a propojit ho s modemem Zyxel VMG1312, ale ten zyxel nemá vzadu WAN port, jen LAN a DSL. Moje otázka je, jestli by šel nějak propojit s tím asusem, popř. jestli ten asus by fungoval, kdybych ho zapojil do mobilní zásuvky?
Předem díky za odpovědi.
Předem díky za odpovědi.
Re: Propojení wifi routeru s modemem
Z Lan ZyXEL do Wan alebo Lan Asus.
A bude to fungovat jak má? :) jinak díky za odpověď
Samozrejme , akurát podľa toho ,čo potrebuješ , tak ho zapojíš a nastavíš.
Aha ok... no chtěl bych mít rychlejší wifi a taky větší pokrytí ... ten zyxel nedosáhne nikam... jinak i pc by do toho asus měli jít zapojit že?
Tak ho zapoj do Wan a na ZyXeli si vypni wifi.
j díky za radu :) router si teda obědnám :)
Zdravím, mám malou domácí síť, ze které jsem vyřadil starý router a místo něj zapojil jsem nový přístroj. Jenže počítače stále „vidí“ název a nastavení od starého routeru. Předem děkuji za zpětnou vazbu!
Vitej na PC-help !,Ol_še píše:Zdravím, mám malou domácí síť, ze které jsem vyřadil starý router a místo něj zapojil jsem nový přístroj. Jenže počítače stále „vidí“ název a nastavení od starého routeru. Předem děkuji za zpětnou vazbu!
zaloz si nove tema prosim, zvetsis tak sanci, ze si tveho dotazu nekdo vsimne
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
Rozcestník mých článků
Vsak ol_se uz se na treti pokus trefil 
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek