pec41 píše:Jakmile by si měl větší rozpočet tak už bych doporučoval jenom Razer Deathadder chroma (kolem 2000,-), ale skill ti to nezlepší.
To bych tak uplne nerekl. Kvalitni senzor a vypnuta akcelerace dela hodne. U A4Tech bohuzel nejde vypnout a proto ji nedoporucuju. Mel jsem Bloody V7 a ted mam prave ten DeathAdder a je v tom hodne velkej rozdil.
Jinak zpracovani a celkova kvalita je dobra, kolecko taky docela dobry, switch by nemusel byt tak tuhy.
CPU: Intel Core i7 7700K 4.8 GHz DELID, GPU: Asus Dual GeForce RTX 4060 OC 8GB, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB DDR4 3000 MHz, MB: Asus ROG Maximus VIII Hero, SSD 1: Samsung 980 PRO 1TB Heatsink, SSD 2: Intel SSD 540s 480GB, HDD: Seagate BarraCuda 2TB, PSU: Evga SuperNOVA 750 G2, Case: Corsair Carbide Series 400C
Fiba píše:Podobne dobrou v ty cene fakt nenajdes.. to jsou mysi v cene 1500-2500 Ta A4Tech je kvalitni ale ma spatnej senzor. Ale to ma v ty cene asi kazda mys.
Co se senzoru týče tak ano nemá zrovna top třídu, ale nepleť mu hlavu pokud hledá myš do 500,- . Pokud si k té myšce dokoupí dobrou podložku (nejlépe A4tech podložku) tak se mu s tím bude dobře hrát. Mám též Deathadder chromu a přešel jsem z A4tech (jinej model, bedzdrat). Jako rozdíl lehce pocítíš (finanční ), ale rozhodně to neznamená, že všude budeš dávat headky z ničeho nic.
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD „Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
tak headky všude dávat asi nebudu, to ta myš asi kouzelná není.. ale je určitě na to hraní bf4 dobrá ne ? ted mám takový shit kancelářsyký.
a co se týče té podložky, tak tu musím kupovat nebo nemusím ? ( abych tu myš na té jiné podložce kterou ted mám nějak nezníčil..) mám ted podložku pod myš trochu kokotskou ze zoo Praha a na ní jsou nějaký myši...
Dodatečně přidáno po 35 minutách 48 vteřinách: a nebyla by lepší tato ?
Kdyz podlozku, tak nejakou SS QcK. Mel jsem doma obe. SS v pohode hodim do sprchy, vysusim a jede se dal - je jako nova. A4Tech se zacala odlepovat a ani nesla moc vycistit.
Vim ze to nesouvisi s tou mysi, ale jen jsem to chtel dodat, kdyby se nahodou rozhodoval i nad tou podlozkou.
CPU: Intel Core i7 7700K 4.8 GHz DELID, GPU: Asus Dual GeForce RTX 4060 OC 8GB, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB DDR4 3000 MHz, MB: Asus ROG Maximus VIII Hero, SSD 1: Samsung 980 PRO 1TB Heatsink, SSD 2: Intel SSD 540s 480GB, HDD: Seagate BarraCuda 2TB, PSU: Evga SuperNOVA 750 G2, Case: Corsair Carbide Series 400C
Nickel - Laserová za 500,- ? Do toho bych rozhodně nešel. Ono optiky jsou mnohem odladěnější technologie a i mezi top třídama bych řekl, že optika je lepší než laser(stačí se podívat co preferují pro hráči). Navíc myš bych z bazaru taky nekoupil.
Fiba - Já měl A4tech podložku jen k A4tech myšce a byla v pořádku jen moc malá. Teď netuším zda nerozšířily portfolio, ale koukám tady budeš mít asi větší zkušenosti. Já mám momentálně Razer Goliathus Control XXl a jsem spokojenej :)
Kdyz podlozku, tak nejakou SS QcK. Mel jsem doma obe. SS v pohode hodim do sprchy, vysusim a jede se dal - je jako nova. A4Tech se zacala odlepovat a ani nesla moc vycistit.
Vim ze to nesouvisi s tou mysi, ale jen jsem to chtel dodat, kdyby se nahodou rozhodoval i nad tou podlozkou.
Mě se právě podložka od Steelseries rozpadá cca po 2letech k tomu používám podložku z alibabi a ta mi přijde o 200% lepší a hlavně je obrovská proti té Steelseriesce
CPU:AMD Vishera FX-8350@4,7Ghz
GK:GIGABYTE HD 7850 WINDFORCE 2GB
MB:GIGABYTE GA-990FXA-D3 - AMD 990FX
RAM:Corsair Vengeance Black 16GB (2x8GB) DDR3 1866 CL9
PSU:Fortron AURUM 600W
HDD:WD Caviar Blue EX - 1TB SSD:KINGSTON HYPER X FURY 120GB
CASE:CoolerMaster Storm Scout (SGC-2000-KKN1-GP)
Mě se začali odlupovat strany po asi 3-4 umytí myl jsem ji jednou za 3 měsíce teď každým dnem přemýšlím že už ji vyhodím drží už jen ve prostřed.
Nemám tu úplně největší tuším že mám tu střední/menší velikost té Steelseriesky. Jinak sloužila dobře nemám si na co stěžovat.
Ale po tom co jsem koupil z číny podložku 40x60cm se zašívanými hranami už bych ji neměnil od té Steelseriesky se s chováním myši nelyšší, cenově stojí 300kč což je myslím si méně než u té velké Steelseriesky jestli stojí méně opravte mě. Velikostně je větší a neduha s odlepováním je vyřešena.
Jako shodné vlastnosti se Steelserieskou:Po stole neklouže pěkně drží, design je tak akorát udělaný a obě jsou omyvatelné. (Ta steelserieska jen párkrát)
Dodatečně přidáno po 2 minutách 29 vteřinách: Ještě jsem měl v ruce Razer Goliathus za ty peníze obyčejná podložka ale aspoň se neodlepuje. A ještě tam na mě čeká na vyzkoušení Asus ROG podložka ale k té jsem se ještě nedostal.
CPU:AMD Vishera FX-8350@4,7Ghz
GK:GIGABYTE HD 7850 WINDFORCE 2GB
MB:GIGABYTE GA-990FXA-D3 - AMD 990FX
RAM:Corsair Vengeance Black 16GB (2x8GB) DDR3 1866 CL9
PSU:Fortron AURUM 600W
HDD:WD Caviar Blue EX - 1TB SSD:KINGSTON HYPER X FURY 120GB
CASE:CoolerMaster Storm Scout (SGC-2000-KKN1-GP)
Hladam klavesnicu. Nesmie byt hlucna pri pisank takze ziadna mechanicka, kde je pocut kliknutie na cely byt. Mal som dakedy A4tech Bloody B verziu a bolo to okay v smere zvuku. Musi mat numpad!
Pozeram sa po A4tech Bloody B120N
A pozeram sa po...
Zdravím, Jak říká název potřeboval bych poradit s mojí novou sestavou. Chtěl bych něco na 4K next-gen gaming. Grand Theft Auto VI, Mafia: The Old Century, Kingdom Come 2 atd. Budget mám okolo 70,000,- nepotřebuji OS a ani periferie. Zároven bych...
Poslední příspěvek
RAM to chce s lepším časováním - minimálně CL36 a nižší, třeba:
Zdroj je spíš podprůměrný a se starším standardem, spíš něco takového:
Zdravim, poprosim o nazor na nasledujucu zostavu, pripadne rady ako ju vylepsit, zlacnit a podobne. Primarne sa jedna o gaming zostavu na Qhd 165Hz gaming, aby to utiahlo hry aj do buducna.
*Název - ASUS TUF Gaming AMD Radeon RX 7800 XT OC
*Stav - použita, jako nová, netaktovaná, používaná na defaultních hodnotách
*Balení - nemám originál krabici, kterou jsem musel vyhodit z důvodu stěhování, abych ušetřil místo v bytě :(
*Koupeno -...
Ahoj chci se zeptat mohu nainstalovat BIOS z verzi FC na verzi nejnovější jako je FFc jak je vyznačené ve screenshotu, pokud chápu správně tak ty malé písmenka značí beta verzi což za ten risk asi nestojí tím pádem nebyl by problém bios aktualizovat...
Poslední příspěvek
:offtopic:
Necituj predchádzajúce príspevky, na ktoré odpovedáš, reaguješ - robíš tu v tom bordel.