Nainstaloval jsem si originalni CS:S + HL2 a opatchoval to non-steamem... No a kdyz jsem chtel spustil CSTRIKE.exe, tak mi to napsalo nejdriv error o tom, ze chybi nejakej soubor .txt a kdyz jsem dal OK, tak se objevil dalsi error a to, ze V PAMETI NELZE PROVEST AKCI "READ"... A ten samej error mi to napsalo kdyz jsem spustil od kamose vypalenej W3:TFT... Ne o tom souboru, ale o tom ze byl nejakej problem v .exe a ze v pameti nelze provest akci "READ"...... Nevite co to o te pameti ma bejt?
Predem diky za odpoved
//já nejsem player a těmto věcem nerozumím natolik abych mohl zamykat. doufám,že goor111 zná pravidla. takže mi na sz nebo sem napiš proč neřeší a já to posoudím.od toho tu také jsem. //Baron Prášil
Instrukce na adrese 0x00000000 odkazovala na adresu paměti 0x00000000. S pamětí nelze provést operaci: read. To je ono,ze?No tak jako prvni se doporucuje otestovat ramky memtestem,jestli to neni RAM,pokud ne,dalsim krokem je preinstalovat operacni system.Pokud ani to nepomuze tak je porouchany hardware.V tomto pripade bych zkusil vymenovat urcite komponenty od MB pres zdroj(vim ze je to blbost ale me to po vymene zdroje prestalo delat )az po procesor.Zkus si od kamaradu vypujcit urcite komponenty a pak by jsi mohl zjistit ktery z nich to dela.To je vse co muzu poradit... PAK nam sem napis jak to dopadlo.
Naposledy upravil(a) Valder dne 24 úno 2008 13:39, celkem upraveno 1 x.
to bude asi tím že W3 se originální sehnat nedá .. nebo možná ano, ale v životě jsem o tom neslyšel ... navíc nevím k čemu by to bylo když se W3 mód nedá hrát s botama .. raději si najdi nějaky W3 server
goor111 píše:Nainstaloval jsem si originalni CS:S + HL2 a opatchoval to non-steamem... No a kdyz jsem chtel spustil CSTRIKE.exe, tak mi to napsalo nejdriv error o tom, ze chybi nejakej soubor .txt a kdyz jsem dal OK, tak se objevil dalsi error a to, ze V PAMETI NELZE PROVEST AKCI "READ"... A ten samej error mi to napsalo kdyz jsem spustil od kamose vypalenej W3:TFT... Ne o tom souboru, ale o tom ze byl nejakej problem v .exe a ze v pameti nelze provest akci "READ"...... Nevite co to o te pameti ma bejt? Predem diky za odpoved
Proc si to patchoval non-steamem...to fakt nechapu . Potom bysme nemeli resit ani tohle. Neni non-steam taky nelegalni?
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series Pravidla PC-Help
Notebook má tendenciu vypínať sa viackrát za hodinu, je problém so spojením medzi káblom a batériou. Funguje normálne pri nabijani, ale je potrebné otáčit spravne kábel dookola a nájsť presnú polohu, aby sa nabíjal. Ak sa vytiahne z nabijania, tak...
Poslední příspěvek
Psal jsem ze cena toho notebooku jako plne funkcniho je nulova.
Takovych jsou doslova plne sberne dvory a kdybych podobny u nas nekomu nabidl zadarmo, tak se my vysmeje.
Zdravím, jsem několikaletým věrným zákazníkem VODAFonu máme od nich Gigabytový internet, vše nějakou dobu šlapalo skvěle ale řekněme že teď po dvou letech z nějakého mě neznámého důvodu klesla rychlost místo 1000 na 100 Mbs i na přívodním kabelu z...
Ahoj, mam takový dotaz, včera jsem vypínal PC a bylo vše v pořádku.
Dneska nastal problém že se slyším ve Windowsu svůj hlas, každý hluk vše slyším ve sluchátkách.
To stejné na Discordu nebo jiné aplikaci.
Nemám nic zaplého jako je Zvuk - Mikrofon-...
Poslední příspěvek
Dělá to stejně i když to přepnu
Dodatečně přidáno po 1 minutě 39 vteřinách:
Když tohle vypnu, tak se mi to vypne ale zajdu na discord, tak nemužu mluvit
Dodatečně přidáno po 3 hodinách 16 minutách 48 vteřinách:
Problem vyřešen v G hubu, měl...
Mám problém s internetem. Z ničeho nic mi nefungují některé programy, které vyžadují internetové připojení. Internet se chová jako kdyby normálně fungoval, ale nemůžu se přihlásit např. do programu Ubisoft Connect nebo Rockstar Games...
Poslední příspěvek
Připoj se na rozhraní routeru a zkontroluj datum a čas. Připadně časové pasmo/umístění.
Pak i v PC atd.