Internet ssd
Moderátor: Mods_senior
Internet ssd
Dobry den, mam takovy problem, zakoupil jsem si ssd, nyni instaluji uz po ctvrte windows, nebot vse bezi akorat internet nefunguje jak ms, neskutecne zpomaleny, rychlsot stahovani 100kb/s. Zkousel jsem vse aktualizovat, stale nefunguje, mam koupeno pci-n15 adapter na chytani wifi, predtim vse fungovalo, nevite co mam udelat, ssd bezi jak ma, pouze chyba v internetu. Ping a odezva je vpohode, jen velikost dat je neskutecne mala :( nedokaze nacist ani seznam, kdyz uz nacte tak po nekolika minutach.
Dekuji za rady
Dodatečně přidáno po 13 minutách 40 vteřinách:
Takze neni chyba v ssd, opravdu nevim, neexistuje nejaky driver, co tohle resi?
Dekuji za rady
Dodatečně přidáno po 13 minutách 40 vteřinách:
Re: Internet ssd
Hledal bych problém v ovladači síťové karty, případně i v nastavení uvedeného adaptéru. Z toho co píšeš nelze nic usoudit. Málo info - složení PC, OS.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Adapter je nainstalovan, ovladace aktualizovane, system jsem zkousel jak win7 tak win 10, stale to same.
Se SSD to nemá nic společné. Pouze s chybnou instalací a nastavením. Pokud tedy není vadný sám adaptér.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Jestli mas jeste puvodni disk (a bezelo to na nem v poradku), naklonuj ho.zakoupil jsem si ssd, nyni instaluji uz po ctvrte windows
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
Uziv00
Zeus:
Anger: V mém podpisu najdeš návody na diagnostiku sítě. Projdi vyzkoušej a uvidíme kde je problém.Dodatečně přidáno po 13 minutách 40 vteřinách:
Ano, cetl jsem i dodatek. Jen jaksi nechapu, jak se neslucuje s moji radou...
Pokud mel pred vymenou HDD za SSD (vzhledem k wifi predpokladam notebook) internet plne funkcni, pak nevidim duvod, proc se trapit s cistou instalaci a shanenim ovladacu.
Pokud mel pred vymenou HDD za SSD (vzhledem k wifi predpokladam notebook) internet plne funkcni, pak nevidim duvod, proc se trapit s cistou instalaci a shanenim ovladacu.
-
Uziv00
Zeus: Tohle do notebooku?
Anger: připoj PC kabelem a bude po problémech.
Ale v pohodě, taky někdy nemám den...mam koupeno pci-n15 adapter na chytani wifi,
Anger: připoj PC kabelem a bude po problémech.
Tak to vidis, odskocim si odpocinout na jedno...
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 11 Odpovědi
- 5097 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od meda2016