Sraz - komunikujte se mnou, díky
Moderátoři: Ltb, Mods_senior
Re: Komunikujte se mnou, díky
To faraon - ona právě sděluje, že ne v pátek (Bytefest), ale v sobotu. Asi jsi nepochopil text.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Re: Sraz - komunikujte se mnou, díky
1) pokračuj prosím v původním tématu. Skutečně není nutné zakládat nové téma, kdykoliv tě něco napadne.
2) nemůžu se zbavit pocitu, který jsem míval v nedaleké minulosti, kdy jsme se "dobrovolně" zúčastňovali celonárodního jásání první květnový den.
2) nemůžu se zbavit pocitu, který jsem míval v nedaleké minulosti, kdy jsme se "dobrovolně" zúčastňovali celonárodního jásání první květnový den.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
mmmartin píše:1) pokračuj prosím v původním tématu. Skutečně není nutné zakládat nové téma, kdykoliv tě něco napadne.
a zamkneš to tu teda nebo smažeš? mně to neva, trochu pozornosti byť nežádoucí na sraz neuškodí, ale máš víc práce, no...tak sorry a udělej co uznáš za vhodný a jestli ještě existuje tamto, tak se vrátím k tomu "zapadlýmu" tématu ... jdu to checknout
Jsem Lama ale jsem snaživá : D
Nechci ti brat elan, ale minuly sraz byl planovan 2 mesice dopredu, byl pripnuty ve vsech kategoriich a co bys rekla? Neuskutecnil se.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
KamilaS: Já bych to nemazal, spíš připojil k tomu původnímu. Ať to má návaznost (moderátoři, můžete?)
zeus: Jo, to se plánovala velká akce, ale bylo málo lidí ochotných se zvednout, a někteří co to tu táhnou prostě nemohli.
Tak si holt uděláme malou akci někde v hospodě, a kdo chce nebo bude mít cestu kolem, ať se dostaví. To už tady bylo a šlo to. A když se to bude dít častěji, tak si lidi zvyknou a snad nakonec nějaký ten velký sraz také bude.
Když bude vidět že se něco děje a že má smysl tam jít
zeus: Jo, to se plánovala velká akce, ale bylo málo lidí ochotných se zvednout, a někteří co to tu táhnou prostě nemohli.
Tak si holt uděláme malou akci někde v hospodě, a kdo chce nebo bude mít cestu kolem, ať se dostaví. To už tady bylo a šlo to. A když se to bude dít častěji, tak si lidi zvyknou a snad nakonec nějaký ten velký sraz také bude.
Když bude vidět že se něco děje a že má smysl tam jít
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
Začínat hned velkým srazem nemá moc smysl, je lepší dělat právě menší srazy, klidně v pěti lidech, ale na více místech. A pokud se to uchytí a lidi se skamarádí, tak se rádi sejdou i centralizovaně na nějakém větším srazu. Ano, budou to převážně srazy měšťáků, protože z vesnic je to na takové malé srazíky daleko, ale tak už to chodí.
-
Uziv00
15.10. nemůžu, ale 28.10. bych si moh vzít dovču - když nepojedu sám. Můžeš napsat, kolik lidí by bylo na 28.?
28.10. v kavárně
ahoj 28.10. budu já v Havran Café: https://cs-cz.facebook.com/havrancafe/
kdo bude chtít přijít nebo máte jinej nápad napište mi prosím na pinkslip@volny.cz
díky Kamča
kdo bude chtít přijít nebo máte jinej nápad napište mi prosím na pinkslip@volny.cz
díky Kamča
Jsem Lama ale jsem snaživá : D
- Ltb
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Obě srazová témata jsem spojil v 1 a přesunul do sekce připomínek k fóru...která je tématicky blízkou probíranému tématu 
Fajn věc a jsem za ni rád, díky moc Kamilo za organizaci
Sám jsem svoji účast potvrdil a moc se těšííím.
Fajn věc a jsem za ni rád, díky moc Kamilo za organizaci
Sám jsem svoji účast potvrdil a moc se těšííím.
- Ltb
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Aha, pardon, myslel jsem si, že už je jen jedno datum 
Za sebe určitě toho 28.10. - Havran Café...
Za sebe určitě toho 28.10. - Havran Café...
-
Uziv00
OK. Zažádám o dovču
Pokud mi ji odklepnou, pojedu. Dám pak potvrzenku do SZ.
Ještě bych se zeptal na čas?
Pokud mi ji odklepnou, pojedu. Dám pak potvrzenku do SZ.Ještě bych se zeptal na čas?