Internet a software od 1.1. 2004 za "plnou" daň 22%.
Objevují se spekulace, že zvýšení daně u softwaru povede ke zvýšenému zájmu o nelegální kopie software, co vy na to?
Změna daně na 22%
Moderátor: Mods_senior
No já myslím že už teď ten software nebyl zrovna nejlevnější a po zdražení... určitě pujde nelegální software nahoru v žebříčku. A to s tím internetem me dos nas... doma se připojuju jen občas tak aby mi to vyšlo kolem té 100 na měsíc (jen pošta, češtiny,subtitles atd.) a teď mi tu dobu ješte zdražili. Co se dá dělat jaký jsme si to udelali takový to máme... 

Pro uživatele Internetu je to krok dosti bolestný
Tak třeba skvělé připojení přes UPC a jeho změny cen:
u rychlosti 256/96 kbit/s vzroste cena kvůli změně DPH z 1080 na 1255 korun
rychlejší varianta 512/128 kbit/s podraží ze 1480 na 1720 korun
a připojení rychlostí 768/256 kbit/s vyjde na 4647 korun, tedy o 648 Kč dráž než letos.
Nejvíce užívané připojení k Internetu v ČR - Dial Up - podraží ve špičce na jednu hodinu o celých 9kč.
tak nevím nevím jestli je to zrovna ten nejlepší krok k urychlení rozšíření Internetu mezi domácnosti.
Tak třeba skvělé připojení přes UPC a jeho změny cen:
u rychlosti 256/96 kbit/s vzroste cena kvůli změně DPH z 1080 na 1255 korun
rychlejší varianta 512/128 kbit/s podraží ze 1480 na 1720 korun
a připojení rychlostí 768/256 kbit/s vyjde na 4647 korun, tedy o 648 Kč dráž než letos.
Nejvíce užívané připojení k Internetu v ČR - Dial Up - podraží ve špičce na jednu hodinu o celých 9kč.
tak nevím nevím jestli je to zrovna ten nejlepší krok k urychlení rozšíření Internetu mezi domácnosti.
Rimms
- sovicka2001
- Level 2

- Kontaktovat uživatele:
Jen...
Jen tak bych poznamenal že software je tak předražený stále, takže nějakých 22prc už nebude mít vliv...
Na začatek roku 2005 je návrh zákona o snížení DPH z 22 na 17 prc. u všeho!
A u intermetu to vyjde na 40 Kč dráže u mojí spotřeby 300 Kč / měsíc...
2Rimm: Kdo se dnes připojuje ve špičce kromě lidí kteří si nemoho počkat pár hodin a zbohatlíků, kterým se divím že nemají ADSL...
Na začatek roku 2005 je návrh zákona o snížení DPH z 22 na 17 prc. u všeho!
A u intermetu to vyjde na 40 Kč dráže u mojí spotřeby 300 Kč / měsíc...
2Rimm: Kdo se dnes připojuje ve špičce kromě lidí kteří si nemoho počkat pár hodin a zbohatlíků, kterým se divím že nemají ADSL...
Ahojky!
J.S.
J.S.
- sovicka2001
- Level 2

- Kontaktovat uživatele:
..
Tak s podobnym problemem se potykaji i dve firmy ktere obcas navstevuji z duvodu spravy systemu. Rady by si zridily DSL (uz jen kvuli levnemu internetovemu volani ) jenze bohuzel to neni mozne a v brzke dobe ani nebude
Telecom se k tomu stavi zady (pokud se nejedna o lokalitu, kde by byl pocet potencionalnich uzivatelu DSL vetsi nez xx.)
skoda, nezbyva nez cekat, cekat, cekat.............cekat
Telecom se k tomu stavi zady (pokud se nejedna o lokalitu, kde by byl pocet potencionalnich uzivatelu DSL vetsi nez xx.)
skoda, nezbyva nez cekat, cekat, cekat.............cekat
Rimms
- sovicka2001
- Level 2

- Kontaktovat uživatele:
Jojo
To je pravda...
sám jsem na tom úplně stejně... Dial-up nestačí, DSL v nekonečnu a CZFree pouze v testovacím provozu bez konektivity...
Jen se podívejte do mapy kde leží Vinoř a hned víte proč tu nic není
!!!
sám jsem na tom úplně stejně... Dial-up nestačí, DSL v nekonečnu a CZFree pouze v testovacím provozu bez konektivity...
Jen se podívejte do mapy kde leží Vinoř a hned víte proč tu nic není
Ahojky!
J.S.
J.S.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek