Michael850 píše:Akorát bude muset stihnout do konce měsíce upgradovat na W10
Včera jsem na eBay jedny win7 kupoval a všimnul jsem si že tam už prodávají win10. Na Aukru jsem taky našel 2 nabídky na 10ky - snad to nebude nějaký vykuk co prodává win7 jako 10ky protože up zdarma což by bylo po 29červ. celkem blbé.
petr22 píše:Co se tyce Windows 10 na Ebay/Aukru, narozdil od Windows 7 neexistuje legalni zdroj techto licenci za takto nizke ceny.
Jen spekuluju, Win10 jsem ted moc nesledoval - kdyz nekdo vezme Win7/8, upgraduje na Win10 a pak prodava ten Win10 klic, tak to legalni je, ne? Pripadne nekde jsem zahlid, ze MS akceptuje ve Win10 uz i rovnou klice z Win7/8, takze by to teoreticky mohl byt primo win7/8 klic?
Vydavat klice z predchozich verzi Windows za klice k Windows 10 je podvod ktery za tyden uz nebude fungovat.
Ty klice na Windows 10 s nejvetsi pravdepodobnosti pochazeji z nejakych baliku produktovych kodu pro nekomercni pouziti (univerzity, neziskove organizace a pod.).
Prosím o ukončení OFF TOPIC diskuze, ať nemusíme téma o Doporučených sestavách PC-HELP zbytečně uzamykat. ....další reakce na výše uvedenou OT diskuzi již budu mazat...díky.
Chtěl bych dodat, jsem teď na dvouměsíční brigádě a pc si budu kupovat až v září. Mám si počkat na sestavy 10/2016 - 12/2016 ? Podle mě se na sestavách za 15 000 nic moc nezmění. Co si myslíte vy ?
Změní vynde RX470, ta už by ti v září být mohla, pak si kdyžtak založ téma a pošli mi odkaz do zpráv. Vymyslíme pak něco konkrétně. Nebo si počkat na ten další díl.
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD „Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD „Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Dobrý den,
potřebuji vytvořit jeden souhrnný vzorec (viz 4) v Excel 2016; kdy budou zohledněny následující podmínky.
Pro jednotlivé kroky jsem si postupně rozepsal vzorce, viz příloha, nedaří se mě je však kombinovat v jeden.
1) Když sloupce B a C...
Poslední příspěvek
Ono se to nezdá, ono to chaotické je:
Ke druhému příkladu vzorec s komentářema:
=ZVOLIT(
POČET(B8:C8) + 1;
; // obě buňky prázdné
x ; // v jedné buňce je číslo
KDYŽ( // 2 čísla
NEBO(
A(
POČET(B8:C8) = 2; // zbytečné, to je tady vždy...
Ahoj,
chtěl bych poprosit o kontrolu PC sestavy, kterou plánuji pořídit. Cílem je především hraní her(1440p) a občasná práce, rozpočet je přibližně 50000,-. Budu rád za jakékoli rady nebo připomínky, ať už k výběru komponent zda všechno funguje...
Poslední příspěvek
Tak jsem se díval na stránky výrobce a skutečně tam deklaruje PCIe 5.0 na grafickém slotu. Ale i na Alze to mají trochu chaotické. Někdy uvádějí 4.0 a u jiné zase 5.0, přitom je tam stejný čipset. Koukl jsem na specifikace čipsetů:
B650 - PCIe 4.0...