Zdravim, od dnesniho odpoledne se mi nenacitaji nektere www stranky....nvm cim to muze byt, zkousel sem ruzne www prohlizece a ve vsech byl stejny vysledek a s routerem sem taky nic nedelal. Predem diky za kazdou odpoved.
Win XP Home, ADSL Volný , NOD32 + Kerio firewall, jinak pocitac jede tk jak ma jenom ty nektery stranky nenacitaj... Jeste doplnim ze sem zkousel tyto stranky na druhem pocitaci na stejnem routery a vysledek byl stejny takze s myslim ze problem asi bude nekde v routeru nebo pripojeni.
Co jsi instaloval, nebo dělal na PC před tímto problémem? Např. které stránky se nenačítají?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Z těch tří je funkční jen ta poslední. Prvé dvě již nejsou na uvedených adresách dostupné.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
To je možné, ale až na tu poslední to již neplatí.
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
Mám problém s načítání bankovních i FÚ stránek. Na hlavní se dostanu, ale jakmile jdu na konkrétní stránku odmítá se připojit, nebo hlásí příliš dlouhý čas načítání.
Vypnutí AVAST nepomáhá.
Zkoušel jsem i Operu, Firefox a NIC
Používám stále Chrome...
Poslední příspěvek
Chlapi,
vypnul jsem Avast a v pohodě.
Moc díky za rady.
juráš