Jo jasny,takze to funguje jako u PS Sony kdyz mam gold ucet,proste nahodny pristup k temto hram.... Tak to je ale k nicemu docela ne?Takze kazdy mesic budu moct hrat pouze jednu jejich zvolenou hru? Kdyz oni vydaji dany mesic danou hru,tu si sosnu a zustane me?
Dodatečně přidáno po 24 minutách 34 vteřinách: Hale to je fuk, 4 eura je nic zaplatil jsem. A mam tam nejnovejsi Need for speed Deluxe edition ktery stojej litr
jj koukam,uplne ke vsemu,fakt je to super doporucuju. Ale jeste jedna otazka,ted tu hru stahuju... Budu ji moct hrat stazenou i kdyz nezaplatim dalsi mesic? Tim padem prijdu o nadchazejici novy obsah? (Stary me zustane?) Ja si to klidne zaplatim,stovka me nezabije,jen jsem zvedavy :)
Co je na tom tak složitého pochopit? Zaplatíš 4€, dostaneš hry na měsíc. Příští měsíc si to rozmyslíš, protože já nevím, přestane tě to bavit, tak si nezahraješ. Za týden si to koupíš znova za 4€ a pokračuješ kde jsi skončil.
Intel Core i5-4460 + SilentiumPCSpartan LT HE922 MSI H97 Gaming 3 Kingston Savage 16GB DDR3 1600MHz Asus STRIX R9 390 DC3OC 8GB Intel SSD 535 Series - 240GB Seagate Barracuda 7200.14 1TB Seasonic SS-620GM2 Evo 620W Zalman R1 Arctic Fan F12 - 4x