Zdravim, nějak jsem tu hledal debatu o "novince" NVIDIA SHIELD TV a nějak jsem to tu nenašel, tak prosím alespoň o odkaz na jiné téma. Každopádně doufám, že většina z vás tuhle novinku zaznamenala a docela doufám, že mi sem pár lidí napíše jejich názor. Já jsem tak nějak úplně nepochopil k čemu to zařízení vlastně slouží? To je to vážně jen konzole na Android hry, které se běžně hrají na telefonech/tabletech a pomocí této konzole je budem moc hrát na TV? (já osobně neznám žádnou hru na android, kterou bych si rád zahrál třeba na PC, gamepadu apod.) a druhá funkce této konzole je přehrávání 4K videí? To je vše? Nic víc to neumí? Někde jsem četl, že by na tom mělo jít i např. GTA V, ale přišlo mi to spíše jako troll příspěvky.
No všechny hry si na tom zahraješ, ale má ot několik podmínek - Musíš mít dostatečně rychlý internet - Musíš si předplacovat jejich službu, která ty hry streamuje přes internet - Musíš mít televizor, nejlépe fullhd, jinak si nezahraješ. Věř mi mám s tím osobní zkušenost.
Nakonec si myslím, že si je lepší koupit rovnou PS4, která umí skoro to samé za skoro stejný peníz.
PC- Win 10 - 64bit, Intel Core i5-6400, MSI GeForce GTX 1060 ARMOR 6G, MSI B150 PC MATE, Kingston HyperX Fury Black 16GB DDR4 2133, WD Blue EX - 1TB, Transcend SSD220S - 240GB, Evolveo K1, Zalman ZM700-LX 700W
Mobil - Huawei P10
Ahoj na techpowerup AMD Radeon RX 9070 a AMD Radeon RX 9070 XT mají být v prodeji od 24 ledna a nVidia GeForce rtx 5080 a nVidia GeForce rtx 5090 a nVidia GeForce rtx 5090 D mají být v prodeji od 30 ledna.
Na Alze už mají informace jen pro nVidia...
Poslední příspěvek
Hardwarove chyby to byt nemohou, prodejci uz maji karty ve skladech. Jak by vyresili hardwarove chyby karet, co uz jsou davno vyrobene?