Můj pc Windows 10 náhle nevidí wifi

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

Odpovědět
Klaara
nováček

Můj pc Windows 10 náhle nevidí wifi

Příspěvek od Klaara »

Potřebovala bych pomoct s odhalením příčiny proč můj pc nevidí domácí wifi, kterou jsem normálně využívala. Ostatní wifi v okolí vidí normálně jen tu nasi ne. Ostatní zařízení doma na wifi normálně jedou.
Zkusila jsem wifi vymazat z historie a nainstalovat znovu ručně, ale bohužel wifi stále není v nabídce dostupných sítí.
Nemůžete někdo poradit co s tím? Prosím nějak polopaticky, v předchozích Windowsech jsem se trochu vyznala, ale ve Windows 10 nevím co kde najit.
Diky moc!
Microsheep
Level 4.5
Level 4.5

Re: Můj pc Windows 10 náhle nevidí wifi

Příspěvek od Microsheep »

Aktualizuj ovladače na wifi, popř. odinstaluj a zase nainstaluj. Ovladače najdeš na stránkách výrobce.
_vcn
Level 5
Level 5

Příspěvek od _vcn »

A já dodám. Pokud nepomůže aktualizace ovladače z webu výrobce, tak prosím dodej konkrétní info o tom WiFi adaptéru či kartě.
Nejlepší bude dodat screenshot ze Správce zařízení s rozkliknutými síťovými adaptéry.

Pravděpodobná příčina problému: WiFi adaptér má ve svém ovladači nastaven špatný region (např. některý z regionů v Americe) a nevidí proto WiFi sítě na kanálech 12 a 13 v pásmu 2,4 GHz.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
Klaara
nováček

Příspěvek od Klaara »

Diky za odpovědi. Snažil jsem se to mezitím nějak rozchodit, a moji wifi už chytnu. Ale fungují jen některé stránky. Třeba na Googlu najdu odkazy TV program, ale když chci jednu ze stránek rozkliknout tak už se zobrazí že stránka nejde zobrazit... To jsem nikdy neviděla.
Jediný co mi přijde podezřelý je ze když dole na liste najedu myší na znak wifi zobrazí se název wifi a za ním číslo 2, ale když na ni kliknu jako bych ji chtěla odstranit tak je název wifi bez čísla.

Dodatečně přidáno po 49 minutách 8 vteřinách:
Ted porovnavam připojení manželova notebooku a přišla jsem na to ze má za názvem wifi číslo 3 a že ve stavu bezdrátové sítě má u Připojení pomocí protokolu IPv4 napsáno Internet a já v té samé kolonce mám napsáno Připojení k síti není k dispozici. A to je asi ta chyba ne? Nebo je to nutné mít pripojeno IPv4? A jak to udělat????
_vcn
Level 5
Level 5

Příspěvek od _vcn »

Vlož sem ten screenshot ze Správce zařízení, jak jsem psal.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
Klaara
nováček

Příspěvek od Klaara »

Tak se stáhla nějaká aktualizace a jede to :) Juchů :) Diky moc za rady :)))))
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Windows nevidí HDD
    od lucaso84 » » v Problémy s hardwarem
    9 Odpovědi
    8855 Zobrazení
    Poslední příspěvek od lucaso84
  • Windows 11 nevidí druhý monitor
    od Ghoust23 » » v Problémy s hardwarem
    6 Odpovědi
    4954 Zobrazení
    Poslední příspěvek od petr22
  • Náhlé ztyrkysovění monitoru
    od nev259 » » v Vše ostatní (hw)
    9 Odpovědi
    8945 Zobrazení
    Poslední příspěvek od nev259
  • Oficiální úprava Windows 11 do podoby klasických Windows (Windows 7)
    od IMB » » v Windows 11, 10, 8...
    4 Odpovědi
    29354 Zobrazení
    Poslední příspěvek od zeus
  • Windows 7 - Instalace a praktická použitelnost Windows 7 v roce 2025
    od IMB » » v Windows 11, 10, 8...
    5 Odpovědi
    13812 Zobrazení
    Poslední příspěvek od šulda

Zpět na „Internet a internetové prohlížeče“