Dobrý den, hledám už delší dobu jednu hru kterou jsem kdysi hrála a už nevím kde mám hledat je sice podobná sfgame ale chodíte tam aq né jak v sf že chodíte bna výpravy .Taky se tam přestupuje do lvl a jsou tam různé příšery jako draci duchové v podzemí apod. strašně mě ta hra bavila ale když nám odešel počítač tak jsem o tu hru přišla a už jí dlouho hledám a furt nic kdyby jste náhodou věděl tak vám budu moc vděčná .Strašně mně totiž bavila a chtěla bych si jí zase zahrát předem děkuji za všechny odpovědi .
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy." Diogénes ze Sinopé
------------------------------------- „Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“ Jan Werich
-------------------------------------- Snažím se psát bez chyb
-------------------------
Darkensang to není je to starší hra než tohle a má 2D provedení je to spracované tak trochu jako postavičky z dětských starších animáčů. Ale jinak vám moc děkuju za odpovědi
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy." Diogénes ze Sinopé
------------------------------------- „Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“ Jan Werich
-------------------------------------- Snažím se psát bez chyb
-------------------------
Jestli byla v prohlížeč tak to nevím ale spíš ne a ta stránka mi trochu pomohla našla jsem tam podobnou hru ale má o hodně lepší grafiku než ta vo myslím a má jinačí svět komplikovanějši než ta hra kterou hledám ta hra se jmenuje Drak Era ale jen se trochu podobá víc než sfgame
Dobrý den,
mohu se prosím zeptat, zda nemáte někdo z Vás tipy nebo rady jak převádět dokument z online prostředí google dokumentů do MS Wordu a naopak, tak aby nedocházelo k přeměnám formátování v dokumentu? Děkuji.
Poslední příspěvek
Nepřevádět ho a pracovat s dokumentem čistě online v prostředí Google Docs.