Po pár letech jsem si opět udělal nějakou tu radost Nejdřív jsem myslel že to bude jenom upgrade stávajícího PC ale nakonec jsem koupil téměř vše nové. Z předchozího PC jsem si nechal disk, zdroj a ventilátor.
Tak jsem si pořídil nový 27" monitor - Samsung T27D390 a svítící klíčenku s hrozně dlouhým názvem: "Nitecore T Series Tube 45LM USB Rechargeable LED Light Keychain"
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Anebo špatný odkaz, protože je i verze s G-Sync. Jinak pokud monitor s TN panelem nepřináší něco jako Freesync, Hz+ ap., nebo je ještě ani řádně nedokážu využít, nevidím důvod, proč dnes takový monitor kupovat. Nebo to kupoval jen kvůli 144 Hz, ale to se podle mě dají najít za stejnou cenu lepší produkty a hlavně bez zbytečného příplatku na Freesync. Anebo měl koupit Radeon aby to využil. Jinak je teď trochu "blbá" doba kupovat novou grafiku, když za chvíli vyjde nová řada a ikdyž ji třeba nechci kvůli ceně, min. mi to sníží náklady na "starou" generaci, kterou se chystám koupit.
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
Dobrý den,
potřebuji vytvořit jeden souhrnný vzorec (viz 4) v Excel 2016; kdy budou zohledněny následující podmínky.
Pro jednotlivé kroky jsem si postupně rozepsal vzorce, viz příloha, nedaří se mě je však kombinovat v jeden.
1) Když sloupce B a C...
Poslední příspěvek
Ono se to nezdá, ono to chaotické je:
Ke druhému příkladu vzorec s komentářema:
=ZVOLIT(
POČET(B8:C8) + 1;
; // obě buňky prázdné
x ; // v jedné buňce je číslo
KDYŽ( // 2 čísla
NEBO(
A(
POČET(B8:C8) = 2; // zbytečné, to je tady vždy...