Nespustí se ICQ (vyřešeno)

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

mikel
Level 5
Level 5

Příspěvek od mikel »

Nepřipojuje se ti náhodou icq automaticky na tom prvním kompu s XP? Ještě jsem to nezkoušel, ale pochybuju, že by ses mohl přihlásit 2krát, anebo to automaticky přihlášené by mohlo zablokovat port.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Jake
Level 4
Level 4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jake »

Kdyz ses pripojenej 2x tak te to (kupodivu) odhlasi z toho prvniho a prihlasi na tom druhym. na prvnim ti to vyhodi "vase ICQ # uz je pouzivano na jinem pocitaci".
Obrázek
Smejky
nováček
Kontaktovat uživatele:

Uz ste to teda nak vyresili?

Příspěvek od Smejky »

Vyresili ste teda uz problem?Ja mam totiz uplne stejnej.Na prvnim compu WinXP a sdileny pripojeni k netu.Na druhym Win98.Druhej je k prvnimu pripojenej pres LANku.Internet mi na nem normalne de(pres IE i pres Operu).Firewall mam vypnutej.Ale ICQ5 proste nejde.Nabehne,zacne se pripojovat,ale nepripoji se.Miranda mi taky nejde.Zkousel sem menit porty na 443 i na 80,ale nic.IP i port proxy mam dobre.Kdyz sem driv pouzival ICQ Pro 2003b,tak mi to slo normalne.Ted sem ale preinstaloval comp a dal tam ICQ5 a nejde to.Cim to teda muze bejt?Firewallem to neni urcite...Dik za rady...
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Po aktualizaci W10 se ntb nespustí
    od Funstorm007 » » v Windows 11, 10, 8...
    12 Odpovědi
    8960 Zobrazení
    Poslední příspěvek od atari

Zpět na „Internet a internetové prohlížeče“