Možná by bylo dobré při koupi nové televize myslet na blížící se přechod na DVB-T2 a vybírat tak aby byla na to už připravená a za několik málo let nebylo třeba řešit jestli koupit zase novou nebo set top box. Televize může sloužit klidně i 10 a více let, ale asi ne každá bude schopná přijímat DVB-T2. Ta Thomson 32FA3103 asi DVB-T2 neumí.
Do 6 tisic bohužel se nic s DVB-T2 sehnat nedá. Jenže DVB-T2 slibují už od roku 2013 a má přijít, až po roce 2017. Podle mě zatím plně dostatečná Thomson 32FA310, který nabizí opravdu mnoho za tuto cenu.
Procesor: I3 6100
Zakladní deska: ASROCK Z170 PRO4
Chlazení: NOCTUA NH-D15S
SSD: Kingston HyperX Savage SSD 120GB
HDD : 500GB Seagate
GPU: Zatím není.
RAM: Kingston HyperX Fury Black 8GB DDR4
ZROJ: EVGA 430W
CASE : In-Win 805C GOLD, zlatá
Jestli televize nabízí mnoho za nižší cenu je sice dobré. Každý na to může mít jiný názor, ale já bych nad tím uvažoval i jestli mi to mnoho nabídne i za několik málo let a jestli pak nebudu do toho muset investovat nějaké další peníze na koupi nové televize nebo set top boxu. S tím DVB-T2 se má začínat asi už letos a DVB-T má údajně definitivně skončit v roce 2020 což není zase až tak daleko a nová televize by snad mohla vydržet mnohem déle pokud existuje signál který je schopná přijímat.
Mám asi 40 let starou ČB telku, ale má jen dva analog programy. Úhlopříčka i s bednou bude taky podobná, takže super za 6000,-. Pozorovací úhly i víc než 180° díky vyboulení:). Oprášíš vyženeš myši a koukáš.
potřeboval bych poradit při výběru nové televize. Rozpočet bych si představoval kolem 25k. Chtěl bych vyzkoušet nějakou OLED, poradili byste mi z čeho bych si měl vybrat?
Mám v plánu koupit nějakou IPTV a popřípadě nějakou streamovací...
Poslední příspěvek
Pokud se spokojis s velikostí, tak proč ne. Je to OLED a má 100hz. Za ty peníze lepší nesezenes.