také tam nikde rodíl 30FPS nečtu ale chápu jak jsi to myslel.. jelikož 920m je na hry samozřejmě o něco lepší než igpu, řekl bych rozdíl cca 10-15FPS, což je u některých her dost.. ale pořád je 920m takové minimum, co se her týče a to se prostě nezmění - také doporučuji příplatek alespoň na 930m/940m pokud je nejvíce na 920m, GTA V na low detaily rozjedeš, pokud nebudeš spokojen s FPS, stačí snížit ještě rozlišení..
Ano, ale i při HD a medium je rozdíl poměrně velký. Nikde jsem lepší testy u GTA V nenašel, tak se řídím touto stránkou a pokud si porovnám výsledky mojí HD 3000 na notebookcheck a v reálu, tak to celkem sedí. Takže pokud výsledky tam jsou nepravdivé - což si nemyslím, omlouvám se, ale dokažte to výsledky svými :)
No já jsem byl vždy přesvědčen, že to na nižší grafice než je 940M nejde spustit ve hratelné podobě. Kdysi tu někdo i psal, že mu to pořádně nejede ani na té 940M natož s 920M. Tady to testovali taky a na Low se tomu přes 30 FPS moc nechtělo http://laptopmedia.com/highlights/nvidi ... ing-tests/, nevím, kde by nabrali téměr dvojnásobek. Taky záleží na ovladačích, patchích, jak to je nastavené a v jaké scéně, takhle porovnávat 2 cizí testy jde trochu těžko, protože každý to testuje jinak, ale mám pocit, že tady je něco těžce mimo, rozdíl 30 FPS se mi ani trochu nezdá, věrohodněji vypadají výsledky na laptopmedia.
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
Michael850: Ale jo spustíš to i na uplný šunce s některým z těchto nastavení https://cs.gta5-mods.com/search/low+end%20pc nicméně je to tak hrozně ohavný, že to nikdo nemuže myslet vážně
Jo, to znám tyto šílené nastavení, ale to pak aby se člověk bál, aby si to nespletl s Minecraftem. Když koupí Xbox 360, bude to vypadat lépe ne-li třeba na PS4.
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
Zdravím, chtěl bych poradit s výběrem notebooku s OLED displejem nejlépe 14 palců, už se v tom vůbec neorientuji. Na hry to nepotřebuji, stačí mi svižné načítání aplikací, rychlé Wi-Fi a solidní výdrž. Líbí se mi tenhle:
Čím levnější tím lépe 16...
Poslední příspěvek
Navíc teď s kódem za 20k? Ten druhej je blbost nevzít. Klasickej notebook s takovým rozpočtem bude odpad.
Zdravím, chtěl bych poradit s výběrem notebooku s OLED displejem nejlépe 14 palců, už se v tom vůbec neorientuji. Na hry to nepotřebuji, stačí mi svižné načítání aplikací, rychlé Wi-Fi a solidní výdrž. Líbí se mi tenhle:
Čím levnější tím lépe 16...
Poslední příspěvek
Navíc teď s kódem za 20k? Ten druhej je blbost nevzít. Klasickej notebook s takovým rozpočtem bude odpad.
Čau,
sestra potřebuje pro přítele vybrat nějaký repasovaný notebook.
Přítel na tom bude psát články a dělat plakáty na vesnické akce (nic náročného).
Cena maximálně 6 tisíc. Maximálně je zde myšleno opravdu jako maximálně.
Dobrý den. Chtěl bych si ke své konzolí pořídit notebook na občasné hraní her, které na konzoli hrst nemohu. (Starfield, Forza atd..) Bohužel si PC nemohu dovolit z důvodu místa. Mám v hledáčku asi 3 kusy, ale kdyby měl někdo jiný tip, tak si nechám...
Prosím vás o radu ohledně neoriginální baterie do notebooku
Ale nevím zdali vzít 2 power výrobce.
Poslední příspěvek
Máš na notebooku instalovaný SW HP Support Assistent? Přečetl sis, co HP doporučuje po výměně baterky?
Úplně nabít, úplně vybít, úplně nabít, kalibrovat.