(posílám to pres blůtů K700i a video
Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
K700i a video
Proc mi na moje K700i Nejde poslat cele video které např 5min. (Formát samozřejmě 3gp) Vzdy se mi zkrátí na 2 minuty a konec
(posílám to pres blůtů
z PC jestli to ma nejaky vliv)
(posílám to pres blůtů Intel Xeon E5-1650v3, 64GB RAM, GTX970, 1TB SSD, 2TB plotna
- majkll
- Level 4

- Kontaktovat uživatele:
A maš na to video dostatek paměti??
MSI P45 Neo | CORE2DUO E6750 2,9GHZ | Ram 2X1GB 1066Mhz A-DATA extreme edition | HDD WD 250Gb + 1TB externí WD | 8800 GS 384MB | Fortron 400W | Windows 7 Ultimate + 22" full HD SAMSUNG
--->Pravidla Pc-Helpu<---
--->Pravidla Pc-Helpu<---
tak to je super
ale jak teda dal kazde video mi nejde nad 2 minuty
když jsem si chtěl dát kdysi video-- Destination (tenkrát bylo slavné
) tak se mi zkrátilo na 2 min. a konec ti same Indigen od pixaru normal video ma cca 5 min. dam ho do pc a 2 min a konec 
když jsem si chtěl dát kdysi video-- Destination (tenkrát bylo slavné 
Intel Xeon E5-1650v3, 64GB RAM, GTX970, 1TB SSD, 2TB plotna
Malej má stejnej problém Bluetouch MSI USB2 mobil Sony Ericson V610i pošle pouze 30MB pak to celý zatuhne eště sme to neřešily. tak kdyby někdo věděl co s tím budu rád. Ten tip mobilu nevím přesně upřesnění během dne.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
přez kabel mu to chodilo jen máme každý jiný tel tak sem se nas.. a koupil blu a vykopal původní sw k telefonům. pc je nyní kabelu prostý.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
no uvidíme jestli je to omezené chystám se takto propojit 2 PC.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek