Co si myslite o KASPERSKY?
Moderátoři: Mods_senior, Security team
Pravidla fóra
Návod na použití programu HijackThis || Návod na vyčištění počítače CCleanerem || FAQ: Antiviry
Návod na použití programu HijackThis || Návod na vyčištění počítače CCleanerem || FAQ: Antiviry
-
x-rated
- Level 5

- Kontaktovat uživatele:
Re: Co si myslite o KASPERSKY?
kaspersky je jeden z nejlepších antivirů
pokud je ale uživatel extrémně blbej, nepomůže mu ani svěcená voda 
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full
já mám Smart Security od Esetu.. ale tak to je zase už něco jinýho
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
Rozcestník mých článků
Za mě mohu určitě doporučit Comodo (https://www.comodo.com)
PC: CPU Intel Core i5-6500 GPU MSI GTX 970 GAMING 4G MB B150 GAMING M3 - Intel B150 RAM Kingston HyperX Fury Black 8GB DDR4 2133 HDD Seagate Desktop HDD - 1TB PSU Seasonic S12II-620 620W Case Fractal Design Define R4 window OS Windows 10 Home CZ 64-bit
já měl na svým windows PC také comodo a jak tu již padlo, je potřeba nastavit hodně věcí aby to stále neřvalo.. a to prostě není pro BFU ideální
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
Rozcestník mých článků
Rozcestník mých článků
Mě by zajímalo,co všechno v comodu nastavujete.Já dohromady nic a cpu to i pro osmdesátiletého důchodce,co o tom ani neví.Jediná úprava z mé strany je skrytí portů ve firewallu a nastavení uživatelských pravidel(není v základním nastavení od výrobce)-povolení HIPS a stažení a instalace killswitch+comodo cleaning essentials(většina lidí ani nemá páru,že program něco takového má).
jasně jasně jen to sveďte na mě
o víkendu jsem počítač reinstaloval + kompletně vymazaval disky, pak si zkusím to comodo a stane se mi tohle. Prostě když už snad zapnu nějakej antivirus tak asi nečekám, že se tohle bude dít ne? -.-
richchie a ja nic takovýho nedělal, nevím jestli používáte comodo na 8.1 nebo 7 ale ja měl na w10
richchie a ja nic takovýho nedělal, nevím jestli používáte comodo na 8.1 nebo 7 ale ja měl na w10
ja nic takovýho nedělal, nevím jestli používáte comodo na 8.1 nebo 7 ale ja měl na w10--a co má být?Je určen i pro w10.Používám ho asi už od verze 3 a to už je nějaký pátek.Pokud ho chceš bez problémů používat i s komplet nastavením tak není problém se s ním seznámit.
http://translate.google.cz/translate?u= ... 1&ie=UTF-8
V základním nastavení od výrobce je taktéž bezproblémový a jediné co na startu chce vědět tak je povolení sítě pro tvé pc a provede rychlý sken.
http://translate.google.cz/translate?u= ... 1&ie=UTF-8
V základním nastavení od výrobce je taktéž bezproblémový a jediné co na startu chce vědět tak je povolení sítě pro tvé pc a provede rychlý sken.
ehm.......... jako vážně? musel jsem si hledat specialní verzi na w10, protože ty downloady na hlavní stránce jsou jen na 8.1 a nižší, na co se hádáš když nic nevíš? Měl jsem prostě comodo určený jen pro win 10
Kaspersky je kvalitní antivirus,nebo ještě lépe celý balík internet security.Já používám http://www.bitdefender.com/solutions/free.html
naprosto jednoduchej,zdarma ,málo zatěžuje,vhodný zejména na starší PC a přitom skvělá detekce.
naprosto jednoduchej,zdarma ,málo zatěžuje,vhodný zejména na starší PC a přitom skvělá detekce.
Laskavě se nehádejte a držte se tématu!
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU