Samovolný restart PC

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Zamčeno
fousek
nováček

Příspěvek od fousek »

Mám stejnej problém .Mám necelej rok staré komponenty (stejný MB jako ty , X2 4200EE, HD - WD2500KS)
Několikrát se mi stalo že se počítač kousnul (stále svítila dioda HD) problikla modrá obrazovka a následoval reset PC.Někdy byl dokonce problém nastartovat WIN XP SP2 - (NTLDR je poškozen). Při testech HD nebylo nic nalezeno . :evil: Mám disk rozdělen na 3 části.Provedl jsem novou instalaci na zformátovanou část tohoto disku a výsledek je jen o trochu lepší , ostatní části HD jsem neformátoval (možná bude potřeba zformátovat celej HD)
Pic
Guru Level 13
Guru Level 13

Příspěvek od Pic »

Vítám Tě na fóru. K tomu problému - udělej si kontrolu disku - Tento počítač - klik pravým myšítkem na disk - Vlastnosti - Obecné - Vyčištění disku - a po vyčištění Nástroje - Zkontrolovat v následujícím okně označit oba čtverečky a Spustit - Restart PC - kontrola proběhne po restartu počítače. Druhá možnost - stáhnout si program na kontrolu disku ze stránek výrobce disku a zkontrolovat. Pravděpodobně disk odchází, tak si nejprve zálohuj důležitá data.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
fousek
nováček

Příspěvek od fousek »

Disk jsem kontroloval několikrát .Mám podezření že to nebude problém s HD ,ale možná s MB
Zamčeno
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • (KB5046714) opakovaný restart bez výsledku
    od sasshrek » » v Windows 11, 10, 8...
    2 Odpovědi
    4318 Zobrazení
    Poslední příspěvek od sasshrek
  • Chybová hláška your device ran into a problem and needs to restart při spuštění pc
    od nevim1050 » » v Vše ostatní (hw)
    8 Odpovědi
    14303 Zobrazení
    Poslední příspěvek od nevim1050

Zpět na „Problémy s hardwarem“