Odbornici, poradte prosim: mam externi hdd, na nem jsem mel zalohu mp3, avi a fotek - tato data jsem presunul do pc (ctrl-x + ctrl-v).nasledne jsem pc znicil.pomoci Testdisku jsem si smazane soubory na ext. disku zobrazil a zkopiroval na uloziste,ale nemuzu je otevrit,ani kopirovat - hlasi to chybu. (zkopirovane soubory maji stejne nazvy a velikost jako original,obnovily se slozky-kopirovani probehlo bez potizi. ext.disk jsem mezitim nepouzival, aby se na nem nic neprepsalo). co s tim? diky.
kdyz jsem na zkousku vytahl testdiskem ze stare flesky pisnicky, tak normalne hraji bez problemu a z meho ext. disku to nejde...
To 1core1 - Pokud budeš nadále uvádět jen spam, protože špatná rada může poškodit uživatele, kolediješ si o "žlutou".
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Podle tebe je humorne poradit nekomu naprostou kravinu? To je "humor" tak na urovni lidi s IQ jako uzena makrela.
Dneska resim podobny problem - omylem smazany disk D: misto F: (flashka) - zarucene funkcni aplikace jsou R-Studio a Get Data Back Simple, obnoveno vsechno. Navic ten disk byl jeste zasifrovany (coz nektere aplikace nepoberou).
To 1cprex1 - takže to byl úmysl. V tom případě máš hned ban na 7 dní.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Zdravím, jsem několikaletým věrným zákazníkem VODAFonu máme od nich Gigabytový internet, vše nějakou dobu šlapalo skvěle ale řekněme že teď po dvou letech z nějakého mě neznámého důvodu klesla rychlost místo 1000 na 100 Mbs i na přívodním kabelu z...
Ahoj, mam takový dotaz, včera jsem vypínal PC a bylo vše v pořádku.
Dneska nastal problém že se slyším ve Windowsu svůj hlas, každý hluk vše slyším ve sluchátkách.
To stejné na Discordu nebo jiné aplikaci.
Nemám nic zaplého jako je Zvuk - Mikrofon-...
Poslední příspěvek
Dělá to stejně i když to přepnu
Dodatečně přidáno po 1 minutě 39 vteřinách:
Když tohle vypnu, tak se mi to vypne ale zajdu na discord, tak nemužu mluvit
Dodatečně přidáno po 3 hodinách 16 minutách 48 vteřinách:
Problem vyřešen v G hubu, měl...
Mám problém s internetem. Z ničeho nic mi nefungují některé programy, které vyžadují internetové připojení. Internet se chová jako kdyby normálně fungoval, ale nemůžu se přihlásit např. do programu Ubisoft Connect nebo Rockstar Games...
Poslední příspěvek
Připoj se na rozhraní routeru a zkontroluj datum a čas. Připadně časové pasmo/umístění.
Pak i v PC atd.
mám problém se zapnutím PC. Při stisknutí zapínacího tlačítka se nic nestane. Postupoval jsem tedy otevřením bočnice a vykoušel jsem zkratovat CLRTC piny a to zafungovalo. PC se spustil a v pořádku fungoval až do té doby než jsem ho vypnul...
Poslední příspěvek
1. overit funkci tlacitka na skrini napr. multimetrem
2. zkusit zapnout PC zkratovanim tech dvou pinu, kam je zapojeny vypinac
3. vymenit zdroj
4. vymenit zakladni desku