Nokia

Vše o vašich mobilních zařízeních…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Zamčeno
kserb
nováček

Nokia

Příspěvek od kserb »

Prosím o radu, který program na telefon Nokia je kompatibilní s Windows Vista. Stáhla jsem si nejnovější verzi Nokia PC Suite, ale nefunguje mi Nokia Music manager, vždycky se na tom stejném místě zasekne, a program se sám ukončí.
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13

pozdrav

Příspěvek od memphisto »

zkoušela jsi to v režimu kompatibility?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
kserb
nováček

Příspěvek od kserb »

to jsem zkoušela
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13

pozdrav

Příspěvek od memphisto »

pokud máš verzi 6.85.14.1 tak by to pod 32 bit Vistou mělo šlapat. proč hudbu kopíruješ do telefonu přes ten manager? není lepší to kopírovat přímo na kartu? já jsem ho ještě nikdy nepoužil, všechno kopíruju přímo na kartu
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Pic
Guru Level 13
Guru Level 13

Příspěvek od Pic »

Zkus si stáhnout tento program - MobTime Cell Phone Manager 2007 - ke stažení zde: http://www.download.com/Cell-Phone-Mana ... 54580.html a nastav si češtinu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
kserb
nováček

Re: pozdrav

Příspěvek od kserb »

memphisto píše:pokud máš verzi 6.85.14.1 tak by to pod 32 bit Vistou mělo šlapat. proč hudbu kopíruješ do telefonu přes ten manager? není lepší to kopírovat přímo na kartu? já jsem ho ještě nikdy nepoužil, všechno kopíruju přímo na kartu

Díky za radu, zkusila jsem to, je to lepší než jakýkoli program.
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13

pozdrav

Příspěvek od memphisto »

není zač. ono je to většinou rychlejší a jednudušší to tam ládovat přímo než přes nějaký software :smile:
Zamčeno
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení“