samozrejme ,ze sem myslel PCI :)
Ale nejak moje myslenkovy pochody myslely uz na neco jinyho tak jsem to zkusil jeste jednou vse odpojil jak pred tim ,jeste odpojil i vetrak z CPU , jen pasiv na nem byl a to sameee..
ahoj... mám podobný problém a už nevim co s tim: v pátek jsem si nainstaloval program na záznam videa a po jeho instalaci a "ozkoušení" jestli nahrává mi spadl windows ,monitor šel do té doby než se mi měla zobrazit nabídka uživatelů... když jsem zkusil zmáčknou 2x dolu a enter jestli funguje hardisk tak se mi z repráčků ozval přihlašovací zvuk jako vždycky ... poté jsem komp restartoval , zmáčk F8 dal stav nouze a obnovu systému o den zpět protože "poslední známá konfigurace" taky nenaběhla. po obnově systému už vypadalo že windowsy pojedou normálně ale nejdou přehrát žádná videa , jak mile se o to pokusim tak se na 2 sekundy cca objeví hláška a následuje restart pc... nevíte někdo co s tim, chtěl bych to nějak opravit , komp je starý asi 2 měsíce a do reinstalu systému se mi moc nechce . díky za odpověd
Zkus zda Ti naběhne test paměti Memtest (pokud máš disketovou mechaniku, a nebo případně vyjmi paměti (pozor na statickou elektřinu) a otestuj je třeba u nějakého kamaráda, který má stejný typ pamětí.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Zdravím kolegové,
mám dotaz. Nějakou dobu se věnuji amatérsky práci v ADOBE programech kde jsem začal tvočit plakáty ve CMYK. Mám monitor MSI Optix MAG274QRF-QD, GPU RTX 4070 Super TI v grafickém módu. Často si všímám, že je tisk občas tmavší....
Čaute, kúpil som si nový monitor MSI 321CUP, k tomu kábel PREMIUM CORD mini display port - display port a občas sa mi stáva, že keď zapnem počítač, tak mi oznámi DP NO SIGNAL FOUND a nejde obraz. Vyrieši to až opätovné vypnutie a zapnutie počítača....
Poslední příspěvek
Tu sa pozri na dostupné verzie BIOSu mojej grafickej karty. Ja mám verziu F62, je to teda tá najnovšia? Lebo je tam ešte verzia f2, ale tam je napísané nižšie číslo verzie BIOSu tak teraz neviem.
mám problém se zapnutím PC. Při stisknutí zapínacího tlačítka se nic nestane. Postupoval jsem tedy otevřením bočnice a vykoušel jsem zkratovat CLRTC piny a to zafungovalo. PC se spustil a v pořádku fungoval až do té doby než jsem ho vypnul...
Poslední příspěvek
1. overit funkci tlacitka na skrini napr. multimetrem
2. zkusit zapnout PC zkratovanim tech dvou pinu, kam je zapojeny vypinac
3. vymenit zdroj
4. vymenit zakladni desku
Ahoj, mam takový dotaz, včera jsem vypínal PC a bylo vše v pořádku.
Dneska nastal problém že se slyším ve Windowsu svůj hlas, každý hluk vše slyším ve sluchátkách.
To stejné na Discordu nebo jiné aplikaci.
Nemám nic zaplého jako je Zvuk - Mikrofon-...
Poslední příspěvek
Dělá to stejně i když to přepnu
Dodatečně přidáno po 1 minutě 39 vteřinách:
Když tohle vypnu, tak se mi to vypne ale zajdu na discord, tak nemužu mluvit
Dodatečně přidáno po 3 hodinách 16 minutách 48 vteřinách:
Problem vyřešen v G hubu, měl...