Protože jdu zkoušet Unreal Tournament 3 + další prácička, nechal bych začátek na zítra: 23.12.2007 neděle. Chceš bílé nebo černé figury? Je mi to jedno, ale asi v zájmu proporcionality by si měl pak u šachů mít druhou barvu.
P.S.: Po dokončení partie prosím moderátory smazat celé vlákno ...
P.S.2: Upozorňuji, že toto jsou full šachy, tedy platí pravidla šachů + jedno navíc:
za jeden tah hráče se počítá - jeden tah s libovolným počtem svých figurek, tedy i se všemi zároveň.
Full šachy (můj výmysl ) jsou ideální pro hraní jednoho hráče (sám proti sobě), protože jsou více nevypočitatelné (než šachy) a plné zvratů, nemůžete proto šidit sami sebe a podvádět, třeba že necháte vyhrát bílého nebo černého Zkuste si to ...
X píše:Proč by Va1-c1 nešla? Když už jsou pryč ostatní figury ...
Já to zkouknu, mám tu takový prapodivný simulátor, ale možná jsem to zadal špatně?
Šachy si jak jsem psal postavit nemůžu, protože kocour by si s tím pohrál a stavět to pokaždý se mi zase nechce.
P.S. Baronovi jsem napsal ať to minulý vlákno smázne, takže snad vyřešeno.
Tak byla chyba u mne, navíc to vidím obráceně - tedy z tvého pohledu. Takže můžu táhnout libovolným počtem figur?
Jinak je to děsný. Nebolele tě hlava když jsi to vymyslel, anebo jiné potíže?
Jo. Ale jen jednou v daném tahu. Já takových věciček vymyslel, a taky zapomněl. Hlava mě nebolela a to jsem byl děcko ... no spíš -náctiletý. Jako hra pro jednoho ideální, nejde to moc propočítat, otočíš si druhou barvu k sobě (když hraješ sám za sebe) a je to uplně jinak
Nechci se vymlouvat, ale mám v tom pěknej bordel.
Když zatáhnu, tak musím zatáhnout i za Tebe a tak tu skáču s tou tvou věží, ale snad se někam dopracujeme. 1. tah (černý)
a7-a6
h7-h6
e7-e6
Zdravím. Jsem nějakou delší dobu v pracovní neschopnosti. Co čas dovolí tak hraju PC hry teď aktuálně STALKER 2, AC SHADOW apod. Uvažoval jsem, že bych s Full HD hraní přešel na rozlišení QHD. Otázkou je jestli můj aktuální hardware je dostatečný??...
Poslední příspěvek
Kvalitne 21:9 monitory su drahe oproti 16:9 27 QHD
Co sa tyka QHD - mam 9070 XT a sam mam problem rozbehnut vsetky hry s Ray Tracingom - je to nerealne ak chcem setrit spotrebu. Samozrejme, ze bez Ray Tracingu mi vsetko zvladne, ale mozno by som mal...
tak jsem si pořídil QHD monitor 165Hz (HP Omen 27q), obnovovací frekvenci 165Hz jsem si nastavil, ale rozlišení mám na výběr max. Full HD.
Zapojenej je do GK Radeon RX 6700 XT přes DisplayPort (kabel by měl podporovat 8K).
Dal jsem nový...
Poslední příspěvek
Tak už vim, kde je problém.
Už jsem všechno zkusil, tak mi to přišlo divný. Kouknul jsem na označení monitoru zespodu a je tam OMEN 27 FHD 165Hz, takže mi borci z Počítárny poslali FHD model.