Všeobecná sekce pro témata a příspěvky z oblasti IT či témata z blízkých oborů. Sekce pro uživatele, kteří nenalezli pro svůj IT dotaz tu správnou sekci.
Ahojte, jelikož mi odešel mi konektor tak mě napadá: co takhle to udělat z magnetu (viz. příloha) Bude tam procházet 450mA a 4.9V DC (nejedná se o USB). Jen v tomhle si nejsem moc jist proto ze zeptám zkušenějších případně lidí co na to mají školu. Díky.
pokud jsou magnety elektricky vodivé, tak to fungovat bude. dokonce mám přístroj, kde je dobíjení magnetickým konektorem řešeno. Konektor nepřipadal v úvahu, protože přístroj měl být omyvatelný.
Takže výsledky výzkumu :) celá "aparatura" se vším má úbytek pouze o 0.05v což je podle mne banální záležitost když nabíječka dává nejspíše stářím z údajných 4.9v---5.08v. Teď se už jenom přesvědčit za to nebude vadit repráčku (kapesnímu). Podle mne né vždiť v repráku je taky magnet takže elektronice by to vadit nemělo.
Výsledek mě zajímá. Mám dva 7' tablety u kterých potřebuji mít po dobu jejich provozu neustále připojené nabíječky, neboť baterky vydrží jen na cca 3 hodiny provozu, přičemž naše produkce trvají kolem šesti hodin a jelikož jsou naše "pódia" mnohdy jen koutky v restauracích, kam mohou padat a také často padají, opilí tanečníci, jsou konektory tabletů ve značném ohrožení.
Ahoj právě pro tebe je tady znaps www.znaps.net/ jsem na mobilu tak googli i nějaké video. Zatím je sice ještě tuším na kickstartru ale okolo listopadu by to mělo být. Já sám osobně si na to brousím zuby :). Tuším že tady mám někde i topic "názor na znaps". Případně více informací poskytnu až budu na pc.
Tak to vypadá moc hezky, jen ta lhůta dodání je trochu mimo. Pády prvních opilců do aparatury očekávám již tuto sobotu kolem 22.-23. hodiny na pouťovce v Mutěníně...
karlos píše:Tak to vypadá moc hezky, jen ta lhůta dodání je trochu mimo. Pády prvních opilců do aparatury očekávám již tuto sobotu kolem 22.-23. hodiny na pouťovce v Mutěníně...
Ony ty sítě kolem kapely v amerických venkovských hospodách mají něco do sebe
MrQvik: Hlavně ať ty magnety mají opačné póly, aby se ti bránily přepólování při připojování. Ale i tak bych tam radši dal aspoň pojistku a zkratovací diodu.
Faraon bylo mi jasné, každopádně věří kvalitě sony ericsson a věřím že tam daly pojistku za mě . Již to mám hotové sice vzhledově nic moc ale když to je zdarma :) a hlavně to funguje
Naposledy upravil(a) MrQvik dne 07 led 2018 22:05, celkem upraveno 1 x.
No, od jisté doby nevěřím ničemu co má cokoliv společného se Sony, takže na jejich pojistku rozhodně nespoléhej. Určitě ti nebudou bránit v tom zničit jejich výrobek, když si můžeš koupit další, žejo
Zvlášť u firmy která se neštítí podrazit tisíce uživatelů daňovým podvodem v celé EU, a milionům dalších nainstalovat do počítače rootkit jenom proto, že si přehráli jejich CD...
No jednalo se o bluetooth repráček který byl společně s telefonem, no každopádně já na svůj sony ericsson k750i vzpomínám v dobrém. Jen byla škoda že používaly takové nedomýšlene konektory . Ale to byla jiná doba na telefonu jsme byli rádi že nám jedou hry na Javě a kvalita byla taky jinde.