Mohu se zeptat kolik taková sranda stojí?Martin63 píše:Nějaký dobrý PC servis, který je schopen kvalitně nanést teplovodivou pastu pod chladičem a vyčistit ventilátor. Pokud jsou zmoženy přítlakové šrouby, nebo pryč heatpipe, tak vyměnit.
Problém- 100% CPU / lagy
Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
Re: Problém- 100% CPU / lagy
Taková sranda stojí kolem 800,- Kč, +/- 200,- Kč.
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Dobře, takže lagy se dějí jen protože se procesor podtaktovává. Pokud bude procesor chladný lagy přestanou? (nebudou)
Měli by přestat, pokud nepřestanou, tak vše vyřešíš přeinstalací OS a to už je hračka. 
Nejde tu jen o lagy, ale i o životnost toho notebooku, pokud to takhle půjde dál, tak ho upečeš a a pak už si můžeš koupit rovnou nový notebook.
Nemáš-li další dotazy, dej LOCK.
Nejde tu jen o lagy, ale i o životnost toho notebooku, pokud to takhle půjde dál, tak ho upečeš a a pak už si můžeš koupit rovnou nový notebook.
Nemáš-li další dotazy, dej LOCK.
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Dobře, zkusím servis, pak dám vědet.
Děkuji za pomoc! :)
Děkuji za pomoc! :)
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek