USB adaptér do TV Panasonic

Všeobecná sekce pro témata a příspěvky z oblasti IT či témata z blízkých oborů. Sekce pro uživatele, kteří nenalezli pro svůj IT dotaz tu správnou sekci.

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Odpovědět
jaker
nováček

USB adaptér do TV Panasonic

Příspěvek od jaker »

Zdravím všechny chytré mozky, mám dotaz ohledně propojení wi-fi adaptéru (usb adapter wnda3100v2) s televizí (panasonic tx-l42e30e). V elektru mu řekli že je to kompatibilní s touto televizí, ale po zastrčení adaptéru se nic nestane a internet v tv stále nefunguje. Neví někdo jestli se nemusí něco v televizi nastavit, nebo kde by mohl být jinde problém? Televizi jsem měl připojenou klasicky přes síťový kabel, ale kousek od nás uhodil blesk a od té doby mi nefunguje internet v tv (nejspíš odešla síťová karta). Tak jsem pořídil usb adaptér s tím, že by internet byl připojený přes USB a nešlo to přes tu síťovou kartu. Za každou radu děkuji.
petr22
Guru Level 15
Guru Level 15

Re: USB adaptér do TV Panasonic

Příspěvek od petr22 »

"zastrčení adaptéru se nic nestane"

Samo se nestane nic, musis to nastavit v nastaveni site v menu.

Prvni test pripojeni, pak vyhledat wifi site a zadat prihlasovaci udaje.
jaker
nováček

Příspěvek od jaker »

No v nastavení to přehodím z kabelu na wi-fi, ale stejnak to žádnou wi-fi nenajde... jediný co tam ještě můžu nastavit je ip adresa...
jaker
nováček

Příspěvek od jaker »

Ještě jsem zkoušel v nastavení změnit na wi-fi adaptér, pak to po mě chtělo ten usb adaptér, tak jsem ho tam zasunul a napsalo to: chyba načítání bezdrátového adaptéru... a když spustím test, tak se to zastaví hned na začátku a napíše to, že není připojen ethernetový kabel i když to přepnu na wi-fi....
zeus
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5

Příspěvek od zeus »

Ze by to chtelo ten aspon 3x drazsi original?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Odpovědět

Zpět na „Vše ostatní (z oblasti IT)“