Podezřelý proces
Moderátoři: Mods_senior, Security team
Pravidla fóra
Návod na použití programu HijackThis || Návod na vyčištění počítače CCleanerem || FAQ: Antiviry
Návod na použití programu HijackThis || Návod na vyčištění počítače CCleanerem || FAQ: Antiviry
Podezřelý proces
Ahoj, dnes jsem si kontroloval něco v registrech a našel sem tam něco podeřelého. Soubor sem nechal otestovat na VirusTotal a rating je 1/57. Jméno procesu je vidc.mjpg a nachází se v C:/windows/system32/bdmjpeg64.dll mám to smazat nebo ponechat ?
***** SZ nejsou soukromá poradna! Ptejte se na fóru, víc hlav, víc ví!*****(Blue Spirit)
-
guest
Re: Podezřelý proces
Zadej to Google aby vyhledal o co se jedná. Podle toho co jsem našel já to patří k WMP.
Odesláno z mého MT15i
Odesláno z mého MT15i
Dej sem odkaz na sken z VirusTotal.
Kdo označil proces za malware, ByteHero?
ByteHero Trojan.Malware.Obscu.Gen.009 20150217
***** SZ nejsou soukromá poradna! Ptejte se na fóru, víc hlav, víc ví!*****(Blue Spirit)
Dej sem odkaz z virustotalu , jaký antivir to hlásí.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Jaro? Právě to napsal. 
Jo, to je falešná detekce, afaik, neřešil bych to...
Jo, to je falešná detekce, afaik, neřešil bych to...
jasně , false positive , neřešit.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!