do toho vlevo jde strčit ten kabel od zroje co se strká do mechaniky nebo disku a ten vpravo je opak toho druheho , navzajem se do sebe dají zapojit jestli chápete co myslím , jak sem psal sameček a samička
toho smaca normálně píchni do molexu a eště by měl vést normální 3pin ale jen se žlutým kabelem kůli regulaci otáček jestli to nepomůže tak fakt nvm asi jen reklamace nebo dát jinej fan mělo by to jet aji bez té regulace
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
Přijde mi , že ten přední větrák pojede jenom s dalšímy dvěma , které se dají namontovat před něj , a na něho je pak napojit , je to možné ? Protože v eshopech píšou , že to přední větrák nemá co myslíte ?
Dle mne jsou to jen dvě možnosti připojení stejných dvou drátů k ventilátoru, což jsem sice ještě neviděl, ale vše je možné, a nebo je to pokus o vtípek.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Ahoj, mám Dell Latitude e7250, a poslední dobou má nějaký problém s napájením - ukazuje, že není připojen k nabíjení (i když je), zkoušel jsem i jinou nabíječku...
Nakonec se mi sám natvrdo najednou vypnul, protože si myslel, že je bez proudu.
No,...
Poslední příspěvek
Jen prace servisu bude drazsi, nez jakou ma cenu ten notebook.
Ahoj, mám sluchátka FiiO JT, které mají zabudovaný mikrofon.
Ať už je zapojím do základní desky PRIME B660M-K D4 nebo do monitoru, který má připojení na Jack, tak je vždy výsledek stejný.
Audio funguje, ale mikrofon to nezaznamená.
- Aktualizovaný...
Poslední příspěvek
Mikrofon se zobrazuje jako zezapojeno.
Dodatečně přidáno po 2 hodinách 16 minutách 32 vteřinách:
Zakoupena redukce, vše v pořádku funguje.